ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ- Επιστολή Εργαζόμενου: Ντροπή νιώθω και αηδιασμένος για τους πάντες!

Επιστολή εργαζόμενου στο ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ

 

Ως ενημερωτική ηλεκτρονική σελίδα της πόλης Ρωγμή στην Ενημέρωση, δίνουμε βήμα στους συμπολίτες μας, να εκφράζουν ελευθέρα την γνώμη τους. Βέβαια φέρουν και την ευθύνη των όσων αναφέρουν στα άρθρα ή τις επιστολές τους.

 

Την Πέμπτη 10-2-2022 λάβαμε μία ενυπόγραφη επιστολή από εργαζόμενο του δήμου Βύρωνα και την δημοσιοποιούμε.


  

 

Εκφράζω την άποψη μου σαν εργαζόμενος του δήμου Βύρωνα επί 24 χρόνια.

 

Ντροπή νιώθω και αηδιασμένος για τους πάντες.


Σήμερα στον τόπο εργασίας μου έγινε ένα ντροπιαστικό γεγονός, προσβολή για την ανθρώπινη ζωή.

Μιας που ο μοναδικός χειριστής του JCB (job car) βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, φώναξε η διοίκηση -δεν ξέρω ποιο στέλεχος- τον συνάδερφο ….., που ο άνθρωπος παλεύει με τον καρκίνο και βέβαια η εξέλιξη υγείας του δεν είναι τόσο θετική.

 

Τον φωνάξανε να δουλέψει το JCB και κατόπιν να μπει στο νεκροταφείο να δουλέψει και το bobcat, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι στο νεκροταφείο έχει πάρα πολλή σκόνη -ό,τι χειρότερο για τα πνευμόνια του.

 

Μόλις τελείωσε την εργασία που του ανέθεσαν έτυχε και ήρθαμε σε επαφή και αντίκρισα ένα άνθρωπο που όσο εγώ τον έβλεπα, δυσκολευόταν να πάρει ανάσα. Ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος.

 

Σκέφτηκα πως θα μου πεθάνει μπροστά μου, σπάραξε η καρδιά μου και ήμουν έτοιμος να κλάψω γιατί μου ξύπνησε αναμνήσεις από τον παππού μου που πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα και πέθανε μπροστά στα μάτια μου.

 

Κύριοι της διοίκησης είστε απαράδεκτοι και ντροπή σας γιατί μπροστά στο μαγαζάκι σας δεν λογαριάζετε την ανθρώπινη ζωή. Κύριοι του σωματείου -μεν και δε- ντροπή σας γιατί ενώ πρέπει να τους καταγγείλετε, δεν το κάνετε. Εδώ και καιρό, ενώ έχετε γνώση για πολλά που γίνονται, κλείνετε τα μάτια σας.

 

Κατεβαίνοντας κάτω στο συνεργείο γινόταν αυτή η συζήτηση και μερικοί συνάδερφοι -αν τους λες συναδέλφους- λέγανε «εντάξει μην τα βάζουμε μόνο με τη διοίκηση, αφού το δέχτηκε ο …. έχει μερίδιο ευθύνης»(!!!).

Ντροπή σου συνάδερφε, ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα. Άμα ήσουν στην θέση του τί άραγε θα έλεγες… αλλά τα λεφτά είναι πολλά, ξεπουλημένοι που σιγοντάρετε και τη διοίκηση για αυτά τα απάνθρωπα που κάνει.

 

Μαθαίνοντας από πληροφορίες και φήμες τί έγινε στη συνέχεια, όταν ένα άτομο του σωματείου έπιασε τον προϊστάμενο, η απάντηση του ήταν «… δεν έχει πλέον αναρρωτική, τον καλύπτω και παίρνει το μεροκάματο και του βάζω και υπερωρίες του ….». Δηλαδή, εξαγοράζεις τη ζωή του με χρήμα; ντροπή σου, απλά ντροπή. Αυτή δεν είναι φιλοσοφία δημοσίου αλλά ιδιωτικής αντίληψης -μην πω- ενός δουλεμπόρου.

 

Στα 24 χρόνια που δουλεύω νιώθω απλά μια ντροπή για συναδέρφους. Έχω απογοητευτεί πλήρως. Όλοι είναι πουλημένοι με τις μαϊμού υπερωρίες. Συνένοχοι είστε όλοι κύριοι.

 

Αυτά, για να μαθαίνει η τοπική κοινωνία τη συμβαίνει στο Δήμο του Βύρωνα, σχετικά και με τους εργαζομένους.

 

  

Ένας αηδιασμένος και ντροπιασμένος υπάλληλος του δήμου Βύρωνα


Ρωγμή στην Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου