Επανέρχεται για τα τροχαία ατυχήματα στο Βύρωνα η Ρ.Ε.Κ.(VIDEO)

Επανέρχεται στα τροχαία ατυχήματα που γίνονται στην συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη και Κολοκοτρώνη η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση-ΡΕΚ-  και με αφισάκι ενημερώνει τους κατοίκους της γειτονιάς απαιτώντας από το Δήμο να πάρει ΤΩΡΑ άμεσα ουσιαστικά μέτρα πριν θρηνήσουμε θύματα.



Μέλη της ΡΕΚ που συνομίλησαν  με κατοίκους στη γειτονιά, έγιναν δέκτες μεγάλων παραπόνων, για την αδιαφορία που επιδεικνύει τόσα χρόνια η δημοτική αρχή για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

"Τι περιμένετε τα θρηνήσουμε θύματα. Ο φίλος μου εδώ και χρόνια έχει μείνει ανάπηρος σε αυτή την διασταύρωση. Κάντε συγκέντρωση, μαζέψτε υπογραφές, να κουνηθεί ο Δήμος, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Γιατί τέτοια αδιαφορία, να τοποθετηθεί φανάρι μας είπε κάτοικος που ζει πάνω από 25 χρόνια στην γειτονιά, στα μέλη της ΡΕΚ."

Σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι πολίτες για το συγκεκριμένο ζήτημα, που έφερε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Μαυρόπουλος, η ΡΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για τα τροχαία στην οδό Π. Τσαλδάρη και Κολοκοτρώνη.

Στο βίντεο  ακούγεται μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος της τεχνικής υπηρεσίας κ. Καραγιάννης να αναφέρει ότι την επικινδυνότητα την δημιουργούν οι ίδιοι οι οδηγοί, ενώ ο κ. Μαυρόπουλος επιμένει να γίνει θέμα συζήτησης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι, Δεν ζητάμε να γίνει θέμα συζήτησης, από κάποιο βίτσιο αλλά γιατί υπάρχει  σοβαρό πρόβλημα….

Παρά τις παρεμβάσεις και των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Μπαστέα και Ζιώγα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Πλακίδας  Γιώργος αρνήθηκε να γίνει θέμα συζήτησης! στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Ως Ρωγμή στην ενημέρωση, -που επανειλημμένα αναδείξαμε την επικινδυνότητα στη συγκεκριμένη διασταύρωση- θεωρούμε  ότι ενεργός πολίτης, είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Θέλοντας  να συμβάλουμε σε αυτό, δημοσιεύουμε το βίντεο.


Δείτε το Βίντεο ΕΔΩhttps://www.youtube.com/watch?v=hC4TKg0ywW4 ακούστε την συζήτηση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


Διαβάστε ακόμη:

Δ. ΒΥΡΩΝΑ: Δεν έχουν τέλος τα τροχαία ατυχήματα https://www.blogger.com/u/3/blog/post/edit/547609592754129009/2504358159606726793

ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ θρηνήσουμε θύματα, στο Βύρωνα από τροχαία https://www.blogger.com/u/3/blog/post/edit/547609592754129009/1839969932589680666

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στους δρόμους του Βύρωνα! Έ, και λοιπόν:  https://vironasipolimas.blogspot.com

 


Ρωγμή στην ενημέρωση

 

 

  


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.