ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Έντονη αντιπαράθεση στο δημοτικό συμβούλιο 14/9 με αφορμή τις ερωτήσεις δημοτικών παρατάξεων.

 Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την πρώτη μετά το καλοκαίρι, όπως ήταν αναμενόμενο τέθηκαν πολλές ερωτήσεις από όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Δεν είναι σοβαρή απάντηση αυτή…..

Δεν θέλουμε να μας κοροϊδεύετε μπροστά στα μάτια μας …..

Ωραία δημοκρατία έχουμε …..

Ανέφερε η δημοτική σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης Μαρία Μπικάκη.

 

                     Φωτο: αρχείου

Στη συνεδρίαση ανέβηκαν οι τόνοι, με αφορμή ερωτήσεις που κατέθεσαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, όπως για την μεταστέγαση και το μηνιαίο μίσθωμα του 4ο Νηπιαγωγείου Βύρωνα, τη σχολάζουσα κληρονομιά  και άλλες.

Απατώντας σε ερώτηση του  δημοτικού συμβούλου κ. Μαυρόπουλου (ΡΕΚ)  για την σχολάζουσα κληρονομιά υπήρξε για άλλη μια φορά η δέσμευση από τον αντιδήμαρχο κ. Καραγιάννη ότι ο δήμος θα προχώρηση στις αναγκαίες  εργασίες  στο χώρο από την επόμενη Δευτέρα, Τρίτη (19-20/9.

Ως Ρωγμή στην ενημέρωση να υπενθυμίσουμε ότι από τον Απρίλιο η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για συγκεκριμένες  παρεμβάσεις στο χώρο και δεν έγιναν.             Η επιτροπή κατοίκων εχει στείλει επανειλημμένα  επιστολές διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο κ. Κατωπόδη για το θέμα αυτό.  

Ακούστε ΕΔΩ:  https://www.facebook.com/arpavyrona/videos/1310365049701342            (56:30-58:10, 1:04 -1:11) τα επίμαχα σημεία των ερωτήσεων/ απαντήσεων  από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 14/9

Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.