ΒΥΡΩΝΑΣ: Κλειστό με το καλημέρα το 4ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα

Άνοιξε την Δευτέρα, για να κλείσει την Τρίτη λόγο τεχνικών επισκευών στο κτήριο που ενοικίασε ο Δήμος Βύρωνα με 2.300 ευρώ το μήνα.

            Ούτε την επιγραφή δεν πρόκαναν να αλλάξουν 

Την επιλογή για το κτήριο έκανε ο Δήμος Βύρωνα με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία η οικονομική επιτροπή και η επιτροπή διαγωνισμού.

Πρόκειται για ένα παλαιό κτήριο στη συμβολή των οδών Αρύβου και Π. Τσαλδάρη που λειτουργούσε ιδιωτικός παιδικός σταθμός.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ κ. Αδαμόπουλος  Γιάννης στην επιτροπή διαγωνισμού διαφώνησε ως προς την καταλληλότητα του ακινήτου, το κόστος και την διάρκεια της μίσθωσης θεωρώντας πώς η προσφορά δεν είναι επ’ ωφελεία του δήμου γιαυτο και καταψηφίσε την προσφορά και αρνήθηκε να υπογράψει. Διαβάστε ΕΔΩ:ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ: Θεωρούμε πώς η κοροϊδία συνεχίζεται. (Σχετικά με την εκμίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Βύρωνα https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2022/07/4_29.html )

Η απόφαση πάρθηκε με τις ψήφους του Δημάρχου κ. Κατωποδη και του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών κ. Καραγιάννη.

Επιχείρημα και των δυο ότι δεν υπάρχουν χώροι στην πόλη για να στεγαστεί νηπιαγωγείο, και άρα βάζουμε τα νήπια όπου και όπου και τα χρήματα για το πανάκριβο ενοίκιο…από την τσέπη τους το πληρώνουν! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή βρίσκεται στη διοίκηση του δήμου από το 2015, γνώριζε τα προβλήματα στο σχολικό συγκρότημα Χαραλαμπόπουλου που στεγάζονταν και το 4ο νηπιαγωγείο Βύρωνα, δεν έκανε όμως έγκαιρα ότι χρειαζόταν για να στεγαστεί το νηπιαγωγείο σε κατάλληλο χώρο.

Οι γονείς  των  35 νηπίων, μη έχοντας άλλη επιλογή, πήγαν την Δευτέρα για τον αγιασμό στο χώρο και ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι  όχι μόνο δεν ενθουσιάστηκαν αλλά πολύ έμειναν άφωνη, όταν αντίκρισαν το χώρο.

Η διεύθυνση του Νηπιαγωγείου ενημέρωνε τους γονείς πως θα λειτουργήσει  τις επόμενες ημέρες,

Το μεσημέρι της Δευτέρας όμως, ήρθε η απόφαση του Δημάρχου και άλλαξαν όλα

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε Το 4ο Νηπιαγωγείο Βύρωνα ( Αρύββου και Παναγή Τσαλδάρη) θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 λόγω απρόοπτων τεχνικών προβλημάτων κατά την επισκευή του.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

 

Δηλαδή το νηπιαγωγείο άνοιξε και έγινε ο αγιασμός ενώ γινόντουσαν επισκευές;

Τι ακριβώς συνέβη; Θα ολοκληρωθούν αύριο ηλεκτρολογικές και άλλες εργασίες ή θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες;

Θα απασχολήσει ο θέμα αυτό τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την  Τέταρτη 14 Σεπτεμβρίου;  

Εύγε στην δημοτική αρχή για τις επιλογές και την πολιτική της!

Για την λανθασμένη επιλογή του κτηρίου για την στέγαση του νηπιαγωγείου είχαν βγάλει ανακοινώσεις και οι δημοτικές παρατάξεις Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα και η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα.


Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.