ΠΡΟΣΟΧΗ: Στις παγίδες των απατεώνων. Απέσπασαν 5.000 ευρώ από 78χρονη στον Βύρωνα


Διάφορους τρόπους δράσης ώστε να αποσπούν πόσα από ανυποψίαστους πολίτες έχουν βρει διάφοροι απατεώνες.

Προσπαθούν και εξαπατήσουν πολίτες και να τους αρπάξουν χρήματα χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα.

Ιδιαίτερα ευάλωτα στις απάτες αποδεικνύονται τα ηλικιωμένα άτομα, κάτι που οι επιτήδειοι έχουν αντιληφθεί για τα καλά και τα έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρο.

Θύμα μία 78χρονη γυναίκα η οποία διαμένει στην περιοχή του Βύρωνα και βρέθηκε να δίνει 5.000 ευρώ σε έναν απατεώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην σας εξαπατήσουν

Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα στο σπίτι της, όπου άγνωστα άτομα παρουσιάστηκαν ως γιατροί νοσοκομείου των Αθηνών και της είπαν ότι η ανιψιά της έχει εμπλακεί σε ατύχημα και απαιτούνται άμεσα χρήματα για να χειρουργηθεί και να σωθεί. Μάλιστα, προς επίρρωση των ισχυρισμών τους, οι επιτήδειοι είχαν βάλει και μία γυναίκα να κλαίει και φωνάζει παριστάνοντας την ανιψιά της

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (8/9), με την 78χρονη να πείθεται και να συμφωνεί να τους δώσει 5.000 ευρώ που είχε στο σπίτι της. Γυναίκα συνεργός του κυκλώματος εμφανίστηκε στην οδό Αττάλειας και η ηλικιωμένη της πέταξε από το μπαλκόνι, μέσα σε ένα τσαντάκι, τα χρήματα για να… σώσει την ανιψιά της. Όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν αργά.

Ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο, παρά τις έρευνες δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της γυναίκας που πήρε τις 5.000 ευρώ. Προανάκριση για το περιστατικό –που έρχεται να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα- διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.