Σε κλοιό διαδηλωτών ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

    


Συνδικάτα, συλλογικότητες, οργανώσεις και πολιτικές κινήσεις «υποδέχονται» τον Μητσοτάκη με μεγάλα συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη. 

Όλοι και όλες στις συγκεντρώσεις ενάντια στην κυβερνητική πολιτική

Σε κλοιό διαδηλωτών βρίσκεται ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ αφού θα πραγματοποιηθούν μεγάλες διαδηλώσεις σήμερα το απόγευμα, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. 

Είδη ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη ΔΕΘ και οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίες άρχισαν με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία. 

 Τα συνθήματα που θα κυριαρχήσουν σε όλες τις συγκεντρώσεις- δυστυχώς δεν θα είναι μια ενιαία εργατική διαδήλωση- θα αφορούν την ανάγκη να δοθούν  ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, να καταργηθούν οι μνημονικές περικοπές, Ρεύμα και αέριο φθηνό για το λαό, να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης, να καταργηθούν οι αντεργατικοί νόμοι, έξω η αστυνομία από τις σχολές.

 Οχι στις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις, δημοκρατία και ελευθερία για το λαό. Να μειωθούν οι φόροι για μισθωτούς και συνταξιούχους, μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και των νοσοκομείων. Στήριξη της δημόσιας παιδείας, του φυσικού μας πλούτου και του περιβάλλοντος. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο,  κ.λ.π.


Αστυνομοκρατούμενη η πόλη

                                Φωτο: αρχείου
Η Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, είναι αστυνομοκρατούμενη η πόλη

Ο αριθμός των αστυνομικών που θα μετέχουν στο επιχειρησιακό πλάνο θα είναι περίπου 3.500.

Διμοιρίες των ΜΑΤ, της ΥΜΕΤ, της ΟΠΚΕ και της Δράσης θα αναπτυχθούν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, απ' όπου θα διέλθουν οι προγραμματισμένες διαδηλώσεις, ενώ από αέρος ελικόπτερο της ΕΛΑΣ και drones θα εποπτεύουν και θα δίνουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ., στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Γύρω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, αναμένεται να αναπτυχθούν αστυνομικές κλούβες και κιγκλιδώματα για να αποτραπεί η κίνηση των διαδηλωτών προς το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, ενώ σε ετοιμότητα θα βρίσκεται και ο «Αίαντας», το όχημα εκτόξευσης νερού της αστυνομίας.

 

Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.