Μέλος της Ν.Δ και επίτροπος της εκκλησίας, ο 53χρονος που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη

 

          Έχει ανασταλεί η ταυτότητα του 53χρονου στη ΝΔ τόνισε ο κυβερνητικός                       εκπρόσωπος Οικονόμου για Κολωνό.

Ως φρικτά και αποτρόπαια χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Κολωνού με τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε ένα κοριτσάκι ηλικίας 12 χρονών.
 «Αστυνομία και δικαιοσύνη φροντίζουν να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

 «Είναι σοκαρισμένο το σύνολο της κοινωνίας, αστυνομια και δικαιοσύνη φροντίζουν να φωτιστεί κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής» είπε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σημειώνοντας για τον 53χρονο ότι «υπό προϋποθέσεις μπορεί να καταδικαστεί και με ισόβια».

Ο Γιάννης Οικονόμου είπε ακόμα ότι «πράγματι ο συγκεκριμένος ήταν μέλος της Νέας Δημοκρατίας και έχει ανασταλεί ήδη η ιδιότητά του».

Παράλληλα τόνισε ότι «οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής ή πολύ περισσότερο πολιτικής εκμετάλλευσης στοχοποιώντας πολιτικά ή δημόσια πρόσωπα που είχαν φωτογραφηθεί αγνοώντας το ποιόν του είναι αδιανόητη, δεν μπορεί να γίνει εργαλειοποίηση της υπόθεσης αυτής, πρέπει να στοχεύσουμε στη στήριξη του θύματος».

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος οδηγήθηκε την Δευτέρα στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει σε τρία επίπεδα τις έρευνες για την υπόθεση εκτιμώντας ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του άνδρα.

α αποτελέσματα, απο τις αναλύσεις στο κινητό τηλέφωνο αλλά και τον υπολογιστή του 53χρονου βιαστή του Κολωνού περιμένουν οι αναλυτές της Ασφάλειας προκειμένου να περάσουν στο επόμενο στάδιο των ερευνών.

Εκτιμάται ως ιδιαίτερα πιθανό το ενδεχόμενο και άλλο πρόσωπο, να γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κοριτσάκι και να σώπαινε. Το συγκεκριμένο άτομο είναι κομβικό στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς αν «σπάσει» και μιλήσει, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Παράλληλα, εκτιμούν οτι οι αναλύσεις στις συσκευές, θα «ξεμπροστιάσουν» τους περισσότερους απο 100 παιδόφιλους,που πλήρωσαν 50-70 ευρώ για να ασελγήσουν στο παιδάκι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «πηγές» στο protothema.gr, «αυτό που γνωρίζουμε, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και τα όσα θα αποκαλυφθούν θα οδηγήσουν και άλλα πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου».

...........

Μιλώντας στον αντένα σήμερα το πρωί, στην εκπομπή  Καλημέρα Ελλάδα η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης ανάφερε μεταξύ άλλων:

.....Ο συγκεκριμένος ήταν και επίτροπος στην  εκκλησία

... Η δικογραφία της υπόθεσης είναι 1000 σελίδες.  ....Η οικογένεια του 53χρονου επικοινώνησε με την μητέρα του κοριτσιού και της ζήτησε να μην προχωρήσει σε δημοσιότητα και καταγγελία. 

.....Πρόσθεσε  με νόημα οτι το κοινωνικό κράτος είναι απών για μια φορά ακόμη.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.