ΒΥΡΩΝΑΣ: Χάρις στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

 


 

Σήμερα στις 10:05 το πρωί στην κεντρική οδό Κύπρου 31, την ώρα που εργαζόμενοι της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Βύρωνα, επιχειρούσαν να τοποθετήσουν χριστουγεννιάτικο φωτιστικό, υποχώρησε η κολόνα δημοτικού φωτιστικού από τη βάση της. Η κολόνα ήταν σάπια και η σκάλα με τον εργαζόμενο βρέθηκαν στο κενό.




 

Ο εργαζόμενος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, η κολόνα ακούμπησε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο ΙΧ, προκαλώντας του μικρή φθορά. Το παρκαρισμένο Ι.Χ συνέβαλε να αποφευχθεί το χειρότερο. 


Δεν είναι η μοναδική κολόνα δημοτικού φωτισμού που είναι επικίνδυνη λόγο φθοράς και έλλειψη συντήρησης.

Επανειλημμένα έχουν αναφερθεί στους δημοτικούς αρμοδίους ανάλογα προβλήματα με τις κολόνες δημοτικού φωτισμού, δυστυχώς χωρίς να υπάρχει καμία μέριμνα.




Άλλη μια κολόνα που εχει γύρει επί της οδού Κύπρου. 






Αυτό που χρειάζεται και δεν κάνει 8 χρόνια ΤΩΡΑ η δημοτική αρχή, είναι η συντήρηση και η αναβάθμιση  όλου του δημοτικού φωτισμού, με προσωπικό του δήμου. Δεν χρειάζεται να ξεπουληθεί ο δημοτικός ηλεκτροφωτισμός σε ιδιωτική εταιρεία για 12 και πλέον  χρόνια και με κόστος για τον δήμο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, όπως μαθαίνουμε προγραμματίζει η δημοτική αρχή Κατωπόδη. 

                                                                               Ρωγμή στην ενημέρωση

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.