ΒΥΡΩΝΑΣ: Στα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη» το πρώτο «Greek Santa’s Village» εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου

Στα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη» το πρώτο «Greek Santa’s Village» με το μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι !






Στην Μ.Κ.Ο. Thessaloniki Brand παραχωρούνται για 33 ημέρες τα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη», για να οργανωθεί το πρώτο «Greek Santa’s Village», μεταμορφώνοντας το χώρο σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, παιχνιδιού και γέλιου, με καλλιτεχνικό πρόγραμμα με συναυλίες, χορευτικά, πολιτιστικά και θεατρικά δρώμενα.

Θα οργανωθεί κάτι ανάλογο με την «Ονειρούπολη Δράμας».

Από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου ο «Άη Βασίλης» θα υποδέχεται στο ελληνικό χωριό του, στα Θέατρα Βράχων, σε μια ιδανική εορταστική χριστουγεννιάτικη απόδραση. 

ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

07/12/2022 τελετή έναρξης 17:00-22:00

08/12/2022 - 08/01/2023 το ωράριο θα είναι 10:00-22:00

Στις 31/12 το ωράριο θα είναι 10:00-01:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: Κανονικό 7€ - Μειωμένο 3,50€

Είσοδος 3ημέρου: Κανονικό 15€ - Μειωμένο 7,50€

* Το μειωμένο εισιτήριο αφορά τις κατηγορίες (παιδιά 9 έως 15 ετών, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι, άνω των 65 ετών)

Η είσοδος για τα παιδιά έως 8 ετών είναι δωρεάν

Προπώληση: Τα πρώτα 30.000 εισιτήρια 3 ευρώ

Η διοργανώτρια εταιρεία υπόσχεται ότι οι επιλογές για τη διασκέδαση των επισκεπτών του «Greek Santa’s Village» είναι απεριόριστες και η διασκέδαση είναι δεδομένη. Μέσα από 60 περίπτερα και λοιπούς χώρους δράσεων, τα παιδιά θα απολαύσουν ζωγραφική, δημιουργική απασχόληση και πολλές ακόμη δραστηριότητες όπως το παγοδρόμιο και άλλα ψυχαγωγικά παιχνίδια.
…….

Από τα πανό που έχουν αναρτηθεί στους δρόμους της πόλης πληροφορήθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι την παραπάνω διοργάνωση.
Μέχρι την ώρα που γράφεται το άρθρο αυτό, δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Βύρωνα. Δεν έχει γίνει γνωστό, ποιος και με ποιους όρους παραχώρησε ή νοίκιασε το χώρο στην ΜΚΟ.

Δεν αποκλείεται την παραχώρηση του χώρου και τη συμφωνία με την ΜΚΟ να την έκανε το ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΩΝ ΒΥΡΩΝΑ & ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ. Άραγε το δημοτικό συμβούλιο δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει;

Ρωγμή στην Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.