ΒΥΡΩΝΑΣ: Το Παραμυθένιο Χωριό του Αϊ Βασίλη, στα θέατρα Βράχων

 


Αυτά τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε για να επισκεφθείτε το  Παραμυθένιο Χωριό του Αϊ Βασίλη (Greek Santa’s Village). Θα στηθεί στην πόλη μας, στα Θέατρα Βράχων,  με μία μεγάλη σειρά καλλιτεχνικών δρώμενων για μικρούς και μεγάλους, απο την Μ.ΚΟ Thessaloniki Brand και  καταβάλλοντας οι μεγάλοι  7 ευρώ στην  είσοδο και οι μικροί ( 9-15 ετών) 3,5 ευρώ. 

 


Οι εργασίες συνεχίζονται πυρίτιδός έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους.


Από τις 7 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου τα Θέατρα Βράχων «Άννα Συνοδινού» και «Μελίνα Μερκούρη» μεταμορφώνονται σε τόπους χαράς, γιορτής, παιχνιδιού και γέλιου, μέσα από 60 περίπτερα και άλλους χώρους δραστηριοτήτων όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές δωρεάν δράσεις, όπως επίσκεψη στο Αρχοντικό του Αϊ Βασίλη, στο σπιτάκι του παραμυθιού όπου θα ακούσουν φανταστικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να ζωγραφίσουν, να κάνουν πατινάζ στο πάγο και να παρακολουθήσουν συναυλίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Το χωριό θα ανοίξει τις πόρτες του με μία πανηγυρική έναρξη την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, με μία σειρά από δραστηριότητες που θα διαρκέσουν από τις 17:00 έως τις 22:00 το βράδυ.

 Το ωράριο λειτουργείας είναι 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το θεματικό πάρκο θα μείνει ανοικτό έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ήχοι από κουδουνάκια ταράνδων, πολύχρωμες στολές ξωτικών, γιορτινές λιχουδιές και ζεστή σοκολάτα μοσχομυρίζουν παντού, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια αναβοσβήνουν και οι ήχοι του «Jingle Bells» πλημμυρίζουν τον χώρο απ’ άκρη σε άκρη.

Και επειδή μετά από τόσο παιχνίδι το φαγητό είναι απαραίτητο, στους πάγκους του Greek Santa’s Village θα βρείτε νόστιμα σνακ, από ζεστά και κρύα σάντουιτς μέχρι burger, ζυμαρικά, πίτσα, hot dog, καφέδες, ζεστό κρασί και απίθανα γλυκά.

 Η είσοδος δεν είναι δωρεάν. 

Η ανάγκη για ψυχαγωγία φέρνει κέρδος στους οργανωτές 

Η είσοδος κοστίζει  7 ευρώ για τους ενήλικες και 3,5 ευρώ για τα παιδιά από 9 έως 15 ετών. Τα παιδιά έως 8 ετών μπαίνουν δωρεάν.

                                                                              Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.