ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ: Σε προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η κοπή της πίτας της παράταξης

 


    Του Β.Π.

Προεκλογική συγκέντρωση εξελίχθηκε η κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Γώγο την Κυριακή  29/1/2023 σε κεντρική καφετέρια της πόλης.

Ο κ. Γώγος φανερά ενθουσιασμένος από την προσέλευση των μελών και φίλων της παράταξης, εξέλαβε την συμμετοχή ως επιβράβευση των προσπαθειών του, όλα αυτά τα χρόνια. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν, οι βουλευτές, Χάρης Θεοχάρης, Διονύσης Χατζηδάκης, και Άννα Καραμανλή από την Ν.Δ. Και ο Κος Βαγενάς, βουλευτής στην  ελληνική λύση. Αφού ως γνωστό η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ είναι μια εκ των τριών παρατάξεων της γαλάζιας δεξιάς παράταξης που κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Βύρωνα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Τάσος Γαϊτάνης, εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Ο Κος Μπινίσκος Τάσος, Δήμαρχος Δάφνης Υμηττού. Η Κα Ιουλία Κιούπη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου.                       Ενώ παραβρέθηκε και χαιρέτισε ο Κος Χαρδαλιάς Γιώργος, πατέρας του τέως δημάρχου Βύρωνα.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Κος Γιώργος Βλάχος, αντιπεριφεριάρχης κεντρικού τομέα. Ο Κος Τάσος Ευσταθίου, υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης. Ο Κος Κώστας Μινόπουλος, αντιδήμαρχος Ηλιούπολης. Ο Κος Κώστας Ζούμπος, τέως αντιδήμαρχος Βύρωνα, ο Κος Χρονόπουλος Γιάννης, συνδικαλιστής/ γιατρός. ο Χαράλαμπος Μαργαρίτης,  Διευθυντής Κέντρου Υγείας Βύρωνα, η Αρβανίτη Τζίνα δημοσιογράφος, ο Άγγελος Καλλιανιώτης.

Παρών ήταν και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Γώγου.

Ο Χρήστος  Γώγος παρουσίασε ορισμένους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμπορεύονται για πρώτη φορά μαζί του, όπως ο Κος Γιάννης Μοναστηριώτης, τ. Διευθυντής αθλητισμού Δ. Βύρωνα, ο Κώστας Στεφανίδης που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος με τον κ. Μπαντή,  η κα Αντιόπη Βεργιάδη τ. Προϊστάμενη στην κοινωνική υπηρεσία Δ. Βύρωνα, ο κ Στάσης Βαγγέλης πρώην πρόεδρος του συλλόγου γονέων του 8ου δημοτικού σχολείου. 

(Να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο πριν μερικές ημέρες έκοψε την πίτα και η παράταξη Μαζί για το Βύρωνα με επικεφαλής τον κ. Μπαντή Μίλτο, διαβάστε ΕΔΩ: https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/01/blog-post_9.html ).

Να θυμίσουμε ότι οι δημοτικές εκλογές, θα γίνουν 8 και ο Β΄ γύρος  15 Οκτωβρίου 2023.

                                                                                                                                                                      Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.