Επανεμφάνιση Καρατζαφέρη -Υποψήφιος; με την ΝΔ, ανάχωμα στον Βελόπουλο

 Γ. Καρατζαφέρης «Ο Μητσοτάκης ο πιο «άρτιος πολιτικός τουλάχιστον του αιώνα - Η ισχυρότερη προσωπικότητα!»

 
                            Φωτο από
 opoligrafos.gr

Όλο και προς την ακροδεξιά η Ν.Δ του Κυριάκου  Μητσοτάκη

 Σύμφωνα με τo aftodioikisi.gr έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό συζήτηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Γιώργου  Καρατζαφέρη  με στόχο ο (παλιός και καλό φίλος της οικογένειας) να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αποτελέσει ανάχωμα στην ραγδαία άνοδο, ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, της «Ελληνικής Λύσης» του Κ. Βελόπουλου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη, από την εποχή του «πατριάρχη» Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

 Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες- aftodioikisi.gr- οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη καταλήξει, καθώς ο πρωθυπουργός παίζει ακόμη το χαρτί του κέντρου, ωστόσο έμπειροι περί τα νεοδημοκρατικά θεωρούν πως στο τέλος ο Κυρ. Μητσοτάκης θα κάνει  την ανάγκη φιλοτιμία και θα τον τοποθετήσει υποψήφιο της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη.

Φωτο:Αρχείου

 Το έδαφος έχει ήδη στρωθεί με την υπουργοποιήσει σε καίριες θέσεις τριών ¨παιδιών» του: Του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και Υγείας Θανάση Πλεύρη. Ο Κυριάκος  Βελόπουλος του "λοξοδρόμησε". 

 Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Καρατζαφέρης στην συνέντευξή του στο Σκάι, μίλησε για το πρόβλημα της Ν.Δ στην Βόρεια Ελλάδα και χαρακτήρισε τον κ. Βερόπουλο «ΠΑΣΟΚ»

 «Εγώ στοιχηματίζω ότι το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πάνω από 6 μονάδες. Στην πρώτη κάλπη. Στη δεύτερη θα είναι πολύ μεγαλύτερο», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εκτίμησε, παράλληλα, πως μετά τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει γκρίνια και θα τεθεί θέμα ηγεσία για τον Αλέξη Τσίπρα.

 Ενώ εγκωμιάζοντας τον πρωθυπουργό,  χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα!!

…«Ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά, όχι μόνο εσωτερικά… Άμα τον δεις, είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα» είπε ειδικότερα, ο Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

......

Η Ν.Δ και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να κερδίσει ακροδεξιούς ψηφοφόρους, επιστρατεύει και ενσωματώνει  προσωπικότητες τύπου Καρατζαφέρη. Κοιτάζει όλο και προς την ακροδεξιά, αναζητώντας σωσίβιο εκλογικής σωτηρίας.  

Τον πατήρ  κ. Πλεύρη, δεν θα τον επιστρατεύσει;  

 

                                                                             Ρωγμή στην ενημέρωση 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.