Τουρκία: Τον επικαιροποιημένο αριθμό των νεκρών και τραυματιών από τους μεγάλους σεισμούς ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές

 Αυξάνεται επικίνδυνα ο αριθμός νεκρών και τραυματιών από τους φονικούς σεισμούς

Σύμφωνα με την Προεδρία Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών, 1014 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τους σεισμούς που σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα ανά επαρχία ο αριθμός των νεκρών έχει ως εξής: Μάρας 191, Άντεπ 200, Ούρφα 27, Νιτιγάρμπακιρ 41, Άδανα 43, Αντίγιμαν 20, Οσμάνιγιε 131, Αντιόχεια 250, Κίλις 13, Μαλάτεια 98.

Σύνολο 7003 πολίτες τραυματίστηκαν σε δέκα τουρκικές επαρχίες.

Στις επαρχίες που επλήγησαν από τους σεισμούς βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού των σωστικών συνεργιών.

Σε ολόκληρη την Τουρκία γίνονται εκκλήσεις για δωρεά αίματος.

Οι σεισμοί εκτός από την ισοπέδωση κτιρίων, έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στους δρόμους και τις υποδομές δεκάδων τουρκικών πόλεων.

Εν τω μεταξύ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Προεδρία Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Αναγκών απέκλεισε το ενδεχόμενο τσουνάμι στα παράλια της Ανατολικής Μεσογείου.

  ΠΗΓΗ:  dialogos.com.cy                                                             

   ......   

Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις  σύμφωνα με το αμερικανικό σεισμολογικό ινστιτούτο που μιλά για πιθανότητα 10.000 νεκρών.

 Στη Συρία, τουλάχιστον 820 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.     

                                  

                                                                                Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.