ΒΥΡΩΝΑΣ: Νεκρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

 

 Φωτο: αρχείου

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το σήμερα το μεσημέρι 12-1:00  στο Βύρωνα με θύμα έναν άνδρα 45-50 χρονών, οδηγό μοτοσυκλέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κάτοικο της περιοχής,  ο οδηγός της μοτοσυκλέτας έχασε τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλη μοτοσυκλέτα,  που οδηγούσε γυναίκα, στην συμβολή των οδών Αρήτης και Τιμοθέου.

Ο άτυχος οδηγός της μηχανής,- δεν φορούσε κράνος-  κατέβαινε  την οδό Αρήτης, όταν στη συμβολή με την οδό Τιμοθέου που έρχεται από το Παγκράτι, συγκρούστηκε με  μηχανή που οδηγούσε  γυναίκα, η οποία φορούσε κράνος.  

Ο οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή, στην άσφαλτο, πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση, που είναι τα σύνορα των δήμων Βύρωνα και Αθηναίων, έχουν γίνει επανειλημμένα τροχαία δυστυχήματα. Δυστυχώς σήμερα το τροχαίο ήταν θανατηφόρο. 

Στο σημείο δεν υπάρχει  σήμανση (ΣΤΟΠ) έτσι ώστε να σταματούν οι οδηγοί που κατεβαίνουν την οδό Αρήτης. Οι δυο δήμοι θα πρέπει έστω και μετά από το θανατηφόρο ατύχημα να ενδιαφερθούν και να βάλουν την αναγκαία σήμανση έτσι ώστε να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο.  

 

                                                                            Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.