ΒΥΡΩΝΑΣ Με σύνθημα ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος Δεμπόνος Βασίλης ξετυλίγει τις δράσεις του

 

Μεθοδικά και στοχευμένα ξετυλίγει τις προεκλογικές δραστηριότητες ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Δεμπόνος επικεφαλής μιας εκ των γαλάζιων παρατάξεων -"Έξυπνος Βύρωνας"-, εν' όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ήδη έχει παρουσιάσει τους πρώτους 34 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης και προγραμματίζει μετά της βουλευτικές του Ιουνίου να παρουσιάσει και άλλους υποψηφίους.

Τα στελέχη της παράταξης σχεδιάζουν τις επόμενες εβδομάδες ένα πρόγραμμα ανοιχτών συζητήσεων με τους κάτοικους στις γειτονιές της πόλης.

Με σύνθημα "Ερχόμαστε στη γειτονιά της Νεράιδας και σας προσκαλούμε να συζητήσουμε ανοιχτά για τα θέματα της περιοχής και τις προγραμματικές μας προτάσεις", την Δευτέρα 29 Μάη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συζήτηση με κατοίκους της γειτονιάς μπροστά στο οικόπεδο στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη & Χρυσοθέμιδος, στο τέρμα των λεωφορείων του Αγ. Αρτεμίου.

Οι κάτοικοι που παραβρεθήκαν ενημερώθηκαν από τους κ.κ. Δεμπόνος Βασίλης και Βούρτσης Νίκος για τους λόγους που 20 και πλέον χρόνια τώρα, το οικόπεδο δεν έχει διαμορφωθεί σε πλατεία.

 

Τόνισαν την ανάγκη που υπάρχει για τον καθαρισμό του οικοπέδου από τα χόρτα αλλά και να καθαριστούν οι εγκαταλελειμμένες αποθήκες που είναι εστίες μολύνσεις. 

Ο κ. Δεμπόνος απαντώντας σε ερωτήσεις κατοίκων ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα υπάρχουν για να γίνει η απαλλοτρίωση του οικοπέδου. Ενώ κάτοικος της περιοχής παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ανέφερε ότι χρειάζεται να παρέμβουν στην πολιτεία και να αλλάξει η νομοθεσία ώστε να μην επιβαρυνθούν οι παρόδιοι ιδιοκτήτες. 

Σημείωση παρόδιοι νοούνται οι ιδιοκτήτες των οποίων τα ακίνητα έχουν πρόσωπο επί των οδών, των πλατειών και γενικά των κοινόχρηστων χώρων.

Να επισημάνουμε ότι οι δύο δημοτικές αρχές, Νίκου Χαρδαλιά και η σημερινή Γρηγόρη Κατωπόδη δεν κατάφεραν να απαλλοτριώσουν το χώρο, ενώ τα χρήματα υπάρχουν και είχαν κατατεθεί από την δημοτική αρχή του κ. Ρογκάκου στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου.

Ρωγμή στην Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.