Δημοσκόπηση- RealPolls για Documento: Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 Σταθερά πρώτη η Ν.Δ

 2η θέση για  το ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ

* Προσγείωση για Αχτσιόγλου, Χαρίτση, Τσακαλώτο και την ομάδα των «11» βουλευτών.

 



Επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των πολιτών, πίσω μόνο από τη Νέα Δημοκρατία, καταγράφει νέα δημοσκόπηση. 


Σύμφωνα με την έρευνα της RealPolls για την εφημερίδα «Documento» αυτής της Κυριακής –και όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου– η Ν.Δ. παραμένει σταθερά πρώτη, με ποσοστό 37,4%.

Αρκετά  μακριά από τη Ν.Δ, αλλά με διαφορά περίπου 2 ποσοστιαίων μονάδων από τον ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Συγκεκριμένα  ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκεντρώνει ποσοστό 14,7%, με τον ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί καθηλωμένο  στο 12,8%.  Ο  Ανδρουλάκης βλέπει τις ευκαιρίες ανάκαμψης να περνούν χωρίς να μπορεί προς το παρόν; να κεφαλαιοποίηση κάτι.


 Ακολουθούν το ΚΚΕ με 10,8%, η Ελληνική Λύση με 5,5%, οι Σπαρτιάτες με 3,4%, η Νίκη με 3,2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, το ΜέΡΑ25 με 1,7% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1,3%.


*Σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, η ομάδα των «11» βουλευτών που αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 3,2%.


Τη Δευτέρα πραγματοποιούν την πρώτη δημόσια εκδήλωση 

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων ( Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα) στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς», αναφέρουν σε ανάρτηση τους.

 

Προηγούμενες δημοσκοπήσεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, έδιναν τη δεύτερη θέση στο ΠΑΣΟΚ αντί του ΣΥΡΙΖΑ.


 Ενδεικτικά: 

 

ΠΗΓΗ: documentonews.gr

                                                                             Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.