ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ: Πέμπτη 15/2 νέο συλλαλητήριο. Συνεχίζουμε μέχρι τη νίκη, λένε οι φοιτητές/τριες

 -Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε: Εξετάσεις διά ζώσης σε πνευματικά κέντρα εκκλησιών.

Ένα ακόμα συλλαλητήριο στα Προπύλαια ενάντια στα ιδιωτικά  πανεπιστήμια θα  πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 15/2 ώρα 12, με κεντρικό αίτημα, ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ.  

   "Δουλειά, σπουδές, ζωή με δικαιώματα  θα                        κατακτήσουμε με απεργίες, καταλήψεις και                     διαδηλώσεις!" τονίζουν με νόημα οι φοιτητές, φοιτήτριες με τις μαζικές διαδηλώσεις τους.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ στο πλευρό των φοιτητών. 

Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο σας, για τα ιδιωτικά- μη κρατικά πανεπιστήμια! 

......

Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε: Εξετάσεις διά ζώσης σε πνευματικά κέντρα εκκλησιών.

Καθηγητές επιχείρησαν εξεταστική δια ζώσης σε χώρους για κηδείες και μνημόσυνα.  Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, παρότι πήρε ομόφωνα η Σύγκλητος απόφαση για διαδικτυακή εξεταστική, ορισμένοι «Πρόθυμοι» διδάσκοντες -έτσι τους ονομάζουν οι φοιτητές- επιχείρησαν να οργανώσουν εξετάσεις διά ζώσης σε πνευματικά κέντρα εκκλησιών (εκεί, δηλαδή που προσφέρεται ο καφές για τις κηδείες και τα μνημόσυνα), σε αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, κ.λπ!

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει παρέμβαση από τον φοιτητικό σύλλογο του       ΠΑΜΑΚ σε εξέταση μαθήματος του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης δια ζώσης στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Θεράποντα.

 Οι φοιτητές μετέφεραν την απόφαση του ΦΣ ΠΑΜΑΚ σύμφωνα με την οποία τάσσονται κατά του νομοσχεδίου για τις ιδιωτικοποιήσεις και κατά της εξεταστικής εν μέσω κατάληψης γιατί θεωρούν ότι αποτελεί μηχανισμό καταστολής του αγώνα τους και εντέλει ματαίωσαν τις εξετάσεις...            Πηγή: Foititikanea.gr

                                                    Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.