Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος γίνεται το «δεξί χέρι» του Κασσελάκη

 Η ένταξη στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη  δείχνει προς τα πού θέλει να στρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πρώην υπουργός της ΝΔ και επικοινωνιολόγος αναλαμβάνει ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες πολλών μέσων ενημέρωσης . 

Μετά τον κ. Αντώναρο πρώην στέλεχος των κυβερνήσεων Ν.Δ επί Κώστα Καραμανλή που θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, είναι ένα ακόμα στέλεχος των κυβερνήσεων Ν.Δ. που πέρασε την πύλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η συνεργασία των δυο έχει ξεκινήσει πριν μερικές ημέρες και είναι  αποτέλεσμα  συζητήσεων εβδομάδων, ενώ ρόλο φαίνεται πως διαδραμάτισαν και άλλα πρόσωπα για να έρθουν πιο κοντά, όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος.

 

Η επιλογή να ενταχθεί ο Αρ. Σπηλιωτόπουλος στην επικοινωνιακή ομάδα του Στ. Κασσελάκη,  ο Ευάγγελος Αντώναρος και ο γιος της πρώην βουλεύτριας της Ν.Δ κας Παπακώστα Κατερίνας, -που διαγράφη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη  τον Οκτώβριο του 2017- Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος που είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ δείχνει  τον τρόπο που κινείται ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης και κυρίως για το που θέλει να στρίψει το τιμόνι του κόμματος.

Μένει να φανεί κατά πόσο οι προσχωρήσεις-εντάξεις των συγκεκριμένων προσώπων στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα βοηθήσουν  τον Στ. Κασσελάκη στην προσπάθεια που κάνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. συστήνεται και πάλι στην ελληνική κοινωνία και σίγουρα το «καράβι»  δεν πάει  αριστερά, έχει πάρει κλίση προς τα δεξιά.


                                                                                 Ρωγμή στην ενημέρωση  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.