ΒΥΡΩΝΑΣ: Ακινητοποιημένα έμειναν για πάνω από μισή ώρα τα αυτοκίνητα στην οδό Αγ. Σοφίας (ΦΩΤΟ)

 Αιτία ασυνείδητος οδηγός είχε παρκάρει -εγκαταλείψει  το όχημά του.

      

 Εγκλωβισμένοι στα λεωφορεία των γραμμών (212, 211, 209, 140) και στα Ι.Χ έμειναν σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου οι επιβάτες και οδηγοί, όταν το λεωφορείο που εκτελούσε την γραμμή 212 για Καρέα δεν μπορούσε από την οδό Αγ. Σοφίας να στρίψει στην οδό  Κύπρου.

Η ώρα ήταν 20:00 και ένας ασυνείδητος  οδηγός έχει εγκαταλείψει  το όχημα του, επι της Κύπρου παραβλέποντας τα κολονάκια που έχουν τοποθετηθεί για να μην παρκάρουν οχήματα και εμποδίζουν τη στροφή  των λεωφορείων και άλλων μεγάλων οχημάτων.


Τα λεωφορεία ακινητοποιήθηκε στις 20:00 και έμειναν εκεί μέχρι τις 20:35. Αποτέλεσμα τόσο οι επιβάτες των λεωφορείων όσο και τα ΙΧ να μην μπορούν να πάνε στον προορισμό τους  και η ουρά επί της Αγ. Σοφίας να φτάνει μέχρι την οδό  Κολοκοτρώνη.

 Οι οδηγοί των λεωφορείων αμέσως ενημέρωσαν την τροχαία αλλά και την υπηρεσία τους.

Η ώρα περνούσε και τροχαία και αστυνομία δεν έφτασαν στο σημείο ποτέ.

Όσο η ώρα περνούσε ο εκνευρισμός μεγάλωνε σε οδηγούς και επιβάτες που παρέμεναν ακινητοποιημένοι στο σημείο.  

Στις 20:25 ήρθε γερανός του ΟΑΣΑ και απομάκρυνε το παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που εμπόδιζε την κυκλοφορία.

  

Εντύπωση  έκανε στους παραβρισκόμενους πολίτες ότι το παράθυρο του οδηγού στο εν λόγο αυτοκίνητο ήταν ανοικτό, καθώς και το γεγονός ότι είχαν περάσει 35 λεπτά μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα από τον γερανό του ΟΑΣΑ  ενώ η αστυνομία δεν εμφανίστηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με τους κατοίκους δεν είναι πρώτη φορά στο συγκεκριμένο σημείο που οδηγοί  παρκάρουν παράνομα  τα οχήματα τους παρά το γεγονός ότι ο δήμος Βύρωνα έχει τοποθετήσει κολωνάκια για την μη στάση και στάθμευση.

                                                                           Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.