Συνεχίζονται οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, διαγράφεται από την ΚΟ του κόμματος η Αθηνά Λινού

 Συνεχίζονται οι  ραγδαίες εξελίξεις  στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,  με την Αθηνά Λινού να διαγράφεται από την ΚΟ του κόμματος και τον Στέφανο Κασσελάκη να της ζητά να παραδώσει την έδρα. 

    Φωτο: Η κα Λινού στο βήμα της βουλής

Μετά την θυελλώδη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και την οριακή υπερψηφίσει των αλλαγών που πρότεινε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κασσελάκης, έρχεται σήμερα η διαγραφή της βουλευτού Αθηνάς Λινού και τον Στέφανο Κασσελάκη να της ζητά να παραδώσει την έδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ, φαίνεται πως οι 459 σελίδες που παρέδωσε η Αθηνά Λινού την Παρασκευή στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη με τα οικονομικά στοιχεία του Ινστιτούτου Prolepsis, οι εξηγήσεις που έδωσε για τις καταγγελίες του Παύλου Πολάκη δεν κρίθηκαν επαρκείς από τη νομική ομάδα, που ερευνούσε την υπόθεσή της, με αποτέλεσμα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αποφασίσει την αποπομπή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε και το γεγονός ότι η κυρία Λινού χθες καταψήφισε την εισήγηση του κ. Κασσελάκη στη θυελλώδη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.  

 Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν έχει σταλεί ακόμη η επιστολή με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέτει την κυρία Λινού εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όλα όμως δείχνουν ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες. 

                                           Φωτο αρχείου: Ο πρόεδρος του κόμματος κος Στ. Κασσελάκης    

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι στην επιστολή του ζητάει την διαγραφή της για λόγους διαφάνειας.

 Πλέον, μένει να φανεί αν και πως θα επιληφθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Χθες, Τρίτη, η Αθηνά Λινού,  δημοσιοποίησε το εξώδικο που απέστειλε προς τον βουλευτή Χανίων Παύλο Πολάκη, κατηγορώντας τον για συκοφαντικές επιθέσεις και fake news.

Ο Παύλος Πολάκης λίγα λεπτά μετά την είδηση διαγραφής της Αθηνάς Λινού από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, γράφει σε ανάρτησή του «Απλά δικαίωση».


                                                                          Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.