1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (13-15 Σεπτεμβρίου 2024)

 

 

Ο Σύλλογος  Φίλων Πασχόντων από Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής « ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ» ανταποκρινόμενος στην πρόταση των Καθηγητών της Ψυχιατρικής κ. κ. Φρ. Γονιδάκη και Ι. Μιχόπουλο οργανώνει με την επιστημονική συνεργασία των

  • Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ – Αιγινήτειο Νοσοκομείο
  • Β’ Ψυχιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ – ΠΓΝ Αττικόν

το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (ΔΠΤ ) από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο αμφιθέατρο ΑΚΙΣΑ του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ.

Οι εργασίες του Συνεδρίου τις δύο πρώτες μέρες (Παρασκευή απόγευμα, Σάββατο) επικεντρώνεται σε εργαστήρια και επιστημονικές παρουσιάσεις εισηγητών που απευθύνονται κύρια σε γιατρούς και θεραπευτές των  Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (ΔΠΤ ).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει όμως, η συνεδρία της Κυριακής 15/9 το πρωί κατά την οποία θα γίνει ανοικτή συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν τις Διαταραχές ΠρόσληψηςΤροφής.

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν από ειδικούς επιστήμονες αλλά και εκπροσώπους του Συλλόγου, εργαστήρια για θέματα που αφορούν τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής και κυρίως ζητήματα που συνδέονται με την πρόληψη και την θεραπεία των πασχόντων αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες και οι οικογένειες τους.


Περισσότερες πληροφορίες στo site: www.epistrefo.gr ή στο www.ed-congress.gr.


                                                             Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.