ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Εγγραφές και επανεγγραφές στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του 2024-2025

Ο Δήμος Βύρωνα ενημερώνει: 

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Βύρωνα ανακοινώνει την έναρξη για την νέα χρονιά των  μαθημάτων στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια που συνεχίζουν να αποτελούν ανάσες πολιτισμού και γνώσης στην καθημερινότητα των κατοίκων και έχουν καθιερωθεί ως σημεία καλλιτεχνικής έκφρασης για μικρούς και μεγάλους.

Οι επανεγγραφές των μελών, (εγγεγραμμένοι από τον Οκτώβριο 2023 ως και τον Μάιο 2024) θα ξεκινήσουν απο Δευτέρα 9/9/2024 έως και Κυριακή 15/9/2024.

Οι εγγραφές νέων μελών θα ξεκινήσουν απο Δευτέρα 16/9/2024 έως και την Κυριακή 22/9/2024.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ Ηλεκτρονικά και θα αποστέλλονται στο email: rapsanioti@dimosbyrona.gr

Oι πληρωμές θα γίνονται στο λογαριασμό της Alpha Bank του Δήμου Βύρωνα, με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα, το εργαστήρι που παρακολουθεί, το Α.Φ.Μ. το τηλέφωνο του (σε περιπτώσεις ανηλίκων του γονέα /κηδεμόνα).

Όσοι συμμετέχοντες δικαιούνται έκπτωσης μηνιαίας συνδρομής να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: rapsanioti@dimosbyrona.gr

Σε περίπτωση που κάποιο μέλος επιθυμεί την διακοπή της συμμετοχής του στα μαθήματα παρακαλούμε να κάνει την δήλωση ηλεκτρονικά στο email  rapsanioti@dimosbyrona.gr ώστε να απελευθερωθεί η θέση και να μην συνεχίζεται η οικονομική του επιβάρυνση.

Επίσης δεν θα γίνεται δεκτή η αίτηση επανεγγραφής μέλους όταν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες του προηγούμενου διδακτικού έτους 2023-24.

Περισσότερες πληροφορίες στo τηλ: 210 7609340 και στο Δήμος Βύρωνα  (dimosbyrona.gr).


                                                                 Ρωγμή στην ενημέρωση  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.