ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Σάββατο 21/9 η αναβληθείσα τιμητική εκδήλωση των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η αναβληθείσα τιμητική εκδήλωση των επιτυχόντων μαθητών και μαθητριών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/9 στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Στέφανος Καραλής», Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου 15.

 

  Αρχικά η  εκδήλωση είχε  θα προγραμματισθεί από το ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ να πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού» την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024  και ώρα 19:00 μ.μ.   

Θα ακολουθήσει πάρτι με DJ και catering.

Αναβλήθηκε λόγο των καιρικών συνθηκών  

.........

Γονείς  επικοινώνησαν με την "Ρωγμή" και εξέφρασαν την δυσφορία τους για την αναβολή της εκδήλωσης και αυτό γιατί δεν είχε προβλεφθεί από την δημοτική αρχή,  σε περίπτωση βροχοπτώσεων η εκδήλωση να γίνει την ίδια ημέρα και ώρα σε άλλο κλειστό χώρο.

Η δυσφορία απορρέει από το γεγονός ότι ορισμένοι γονείς και κάποιοι επιτυχόντες μαθητές/ μαθήτριες  για να παραβρεθούν στην εκδήλωση, πήραν άδεια από την εργασία τους, ακύρωσαν κάποια άλλη υποχρέωση που είχαν και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Ούτε για γονείς, ούτε για τους τιμώμενους μαθητές.  

                                                                                 Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.