Πανιώνιος Στέγη και Δήμος Βύρωνα βράβευσαν τον Απόστολο Κοκόλια για την συγγραφική του συνεισφορά στην ιστορία του Βύρωνα

 Η Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα, σε συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου (Ευαγγελικής Σχολής & Κύπρου) παρουσίασαν το λεύκωμα:

«ΒΥΡΩΝΑΣ - στο διάβα ενός αιώνα» και τίμησαν  τον συγγραφέα του  Απόστολο Κοκόλια.

Την παρουσίαση του λευκώματος έκανε η κα Δήμητρα Νούση, ενώ ο συγγραφέας και ο επιμελητής του λευκώματος Απόστολος Κοκόλιας αναφέρθηκε στους λόγους που η Πανιώνιος Στέγη επέλεξε για να τιμήσει τα 100 χρόνια Βύρωνα το λεύκωμα των φωτογραφιών  που απεικονίζει το Βύρωνα στο διάβα ενός αιώνα, σύμφωνα με τον συγγραφέα.

          
      Η κα Δήμητρα Νούση και ο συγραφέας κ. Απόστολος Κοκόλιας                    

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Πανιωνίου Στέγης κ. Σάρολας Δημήτρης, ενώ χαιρέτησαν ο δήμαρχος κ. Σωτηρόπουλος και ο πρώην δήμαρχος κ. Κατωπόδης που αναφέρθηκαν στην συνεισφορά του Απόστολου Κοκόλια στην πόλη μας.   

                       Ο Πρόεδρος της Πανιωνίου Στέγης κ. Σάρολας Δημήτρης

Τον κ. Απόστολο Κοκάλια βράβευσαν  με τιμητική πλακέτα ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο  Πρόεδρος της Πανιωνίου Στέγης Δημήτρη Σάρολα τιμώντας το συνολικό συγγραφικό του έργο και την συνεισφορά του στην διάσωση της Ιστορίας του Βύρωνα.

 








 Στην εκδήλωση μεταξύ των δεκάδων συμπολιτών μας παραβρέθηκαν:

 

Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα ελέγχου-λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων Χρήστος Γώγος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσίων Βύρωνα Λευτέρης Τριανταφύλλου  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεμονιά Κλωνάρη και Θεοφανεία Μαρή.

 Οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πλακίδας, Τσιάκαλος Κοσμάς, Θανάσης Παπαθανασίου, ο Γιώργος Βιδάλης,  Χριστόφορος Χαλκιάς. Η πρώην περιφερειακή και δημοτική σύμβουλος  Βασιλοπούλου Ελένη, ο Πάγκαλος Βασίλης πρώην πρόεδρος της Δ. Επιχείρησης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου "ΜΠΑΙΡΟΝ" για τον Φιλλεληνισμό και τον Πολιτισμό Πάνος Τριγάζης, ο πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δήμου Βύρωνα Παναγιωτόπουλος Χρήστος.

Το λεύκωμα  εκδόθηκε με χρηματοδότηση του Δήμου Βύρωνα από την Πανιώνιο Στέγη και αποτελεί  συνεισφορά στην καταγραφή της ιστορίας της πόλης μας. 

                                                                  Ρωγμή στην ενημέρωση  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.