50 Χρόνια Ν.Δ. - Ο λαός δεν ξεχνά.......

 

H ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1974 από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ως συνέχεια της προδικτατορικής Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως (ΕΡΕ).

Όπως προσδιόρισε το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος στο 1ο συνέδριο της το 1979, η Νέα Δημοκρατία ασπάζεται τον Ριζοσπαστικό Φιλελευθερισμό, που αναγνωρίζει την ελευθερία της αγοράς με την ρυθμιστική παρέμβαση του κράτους χάρη της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή...


...στον Κυριάκο Μητσοτάκη


"Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ"

ακούγεται και πάλι όλο και πιο συχνά, όλο ποιο δυνατά!

Η σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. και της κυβέρνησης μπορεί να μην απειλείται από την αντιπολίτευση, αλλά έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που γεννά η ίδια η αστική αντιλαϊκή πολιτική της.

Οι διαχρονικοί δεσμοί και τα 50 χρόνια υποτέλειας με τους ισχυρούς της δύσης. Η σημερινή στήριξη σε Ισραήλ και Ουκρανία.

Η ακρίβεια και στεγαστική κρίση, χαμηλοί μισθοί και συντάξεις, πιέζουν τα νοικοκυριά και τους νέους. Τα αντεργατικά νομοσχέδια, η διαρκείς υποβάθμιση δημόσιας υγείας, παιδείας, και η αλλεργία που επιδεικνύει σε κάθε τι δημόσιο. Το πρωτοφανές δυστύχημα στα Τέμπη, που σημάδεψε την κοινωνία, το σκάνδαλο των υποκλοπών και το ψαλίδισμα της δημοκρατίας, οι καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες.

Φουντώνουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Το ποτάμι φουσκώνει και δεν γυρίζει πίσω.

Τίποτα δεν το σταματά!

Ο λαός και η νεολαία, παρά τα εμπόδια, θα βρουν διέξοδο, για μια καλύτερη ζωή!

Θα την στείλουν την Ν.Δ. στον «αγύριστο», για να ανοίξει ο δρόμος ενάντια στις νεοφιλελεύθερες και αστικές πολιτικές.

Ρωγμή στην Eνημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.