Δ.ΒΥΡΩΝΑ: Οι τοποθετήσεις τριών νέων στο δημοτικό συμβούλιο για το λόφο Κοπανά

Στη συνεδρίαση 8 Νοεμβρίου 2021 του δημοτικού συμβουλίου που έγινε ενημέρωση από τον κ. δήμαρχο για  το λόφο Κοπανά και το εξώδικο των ιδιωτών, μίλησαν και τρία νέα παιδιά, εκπροσωπώντας τους φορείς "ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ", "Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών" -που συμμετέχουν και στην πρωτοβουλία φορέων για την υπεράσπιση του λόφου Κοπανά- και τον εκπρόσωπο από την "Ανοικτή Πρωτοβουλία Κάτοικων για την υπεράσπιση του λόφου Κοπάνα".

Και μόνο η παρουσία νέων ανθρώπων στο Δ.Σ. σε μια εποχή που φαίνεται ότι ο τρόπος που διεξάγεται η πολιτική απωθεί τους νέους ανθρώπους, είναι θετικό γεγονός.  

Τους δόθηκε ο λόγος και εξέφρασαν τις απόψεις τους παρά τις παρεμβολές του κ. δημάρχου.

Ακούστε στο σύνδεσμο  https://www.youtube.com/watch?v=d3U_FyAi85M, (αν και δεν ακούγονται καθαρά) την εκπρόσωπο του "Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βύρωνα" στο χρόνο 3:15,19 έως 3:17,50. Τον εκπρόσωπο της  "ΔΟΞΑΣ" στο χρόνο 3:18,14 έως 3:23,28 και τον εκπρόσωπο από την "Ανοικτή Πρωτοβουλία Κάτοικων για την υπεράσπιση του λόφου Κοπάνα" στο χρόνο 3:23,40 έως 3:28,50.

Διαβάστε ακόμη:

Δ.ΒΥΡΩΝΑ: Ευθύνες στο Δήμαρχο Κατωπόδη επιρρίπτει το Δημοτικό Συμβούλιο, για τους χειρισμούς του στην υπόθεση του λόφου Κοπάνα,

Ρωγμή στην Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.