Σάββατο 29 Ιανουαρίου ώρα 12 στο Σύνταγμα μεγάλη πορεία Πάτρα – Αθήνα

 Οργανώνουν  ο Δημοτική αρχή  Πάτρας  και το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

 Ξεπερνούν τους 95 οι συμμετέχοντες σωματείων, συλλόγων και φορέων  στην μηχανοκίνητη πορεία στην Αθήνα

Να  είμαστε όλοι στο Σύνταγμα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου Γενάρη ,γιατί τίποτα δεν μας χαρίζεται όλα κατακτιούνται

Όλα είναι έτοιμα σύμφωνα με τους διοργανωτές για τη μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία Πάτρα – Αθήνα, με όλα τα μέσα και με λεωφορεία. Έχουν ναυλωθεί για την μετακίνηση 30 λεωφορεία, από συλλόγους και φορείς για την μεταφορά των μελών τους στην Αθήνα, ενώ πολλοί θα έρθουν με τα ιδιωτικά τους μηχανοκίνητα μέσα.

 Η αναχώρηση της μηχανοκίνητης πορείας για την Αθηνά έχει οριστεί για τις 7.30 το πρωί από τον Άγιο Ανδρέα (Ακτή Δυμαίων) στην Πάτρα, ενώ η συγκέντρωση στο Σύνταγμα έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι και μάλιστα μετά μουσικής, καθώς θα είναι παρούσα και η Μπάντα. 

 Στην Ομόνοια θα τους περιμένουν μαζικοί φορείς του Δήμου Αθήνας και φοιτητικοί Σύλλογοι και θα ακολουθήσει κοινή πορεία ως το Σύνταγμα.

 Στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, θα τους υποδεχθούν εργατικά σωματεία και φορείς της Αττικής.

Σκοπός των διοργανωτών να βρεθούν όλο και περισσότεροι άνθρωποι στη συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, και να ακουστούν δυνατά τα δίκαια αιτήματα τους, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. 

Στην πόλη της Πάτρας και σε όλη την Αχαΐα κυκλοφορεί παντού,  το κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής και του Εργατικού Κέντρου, σε γειτονιές και χώρους δουλειάς, ενώ δρόμοι, πλατείες και άλλοι χώροι “στολίζονται” με αφίσες, που καλούν σε μαζική συμμετοχή. 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

 “Τίποτα δεν μας χαρίζεται! Όλα κατακτιούνται!”, τονίζεται στο κεντρικό κάλεσμα, σημειώνοντας: “Παλεύουμε για τη ζωή, τη δουλειά και τα δικαιώματά μας, για την ικανοποίηση των αναγκών μας!”. Υπογραμμίζοντας: “Όλοι στον αγώνα! Το δίκιο είναι με το μέρος μας”,

Την συμμετοχή τους στην πορεία έχουν ανακοίνωση  41 εργατικά σωματεία και 54 μαζικοί φορείς και σύλλογοι της Αχαΐας. 

Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.