ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: Τα αποτελέσματα των ομάδων της πόλης μας, 19-20 Φεβρουαρίου 2022

 

Τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων, των ομάδων της πόλης μας, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών στην Ά κατηγορία, το Σαββατοκύριακο 19 -20 Φεβρουαρίου 2022, έχουν ως εξής:

Α.Ο ΒΥΡΩΝΑΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 3-0

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε στην Εργάνη η ομάδα του Ανδρέα Μηλιά, ικανοποιώντας όλους τους συντελεστές της ομάδας, παίχτες, φιλάθλους, παράγοντες.

Η ομάδα  ήταν κυρίαρχη σε ολόκληρο το ματς και το ματς έληξε με το σκορ που είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίχρονο.

 Σκόρερ οι Καλαντζής, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς.

Στο 14′ ο Καλαντζής έκανε το 1-0, ο  Πορτάλιος στο 33′  κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 44′ ο Τσαβαλιάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ιδιαίτερη στιγμή του  αγώνα η πρώτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα για τους δύο  μικρούς ηλικιακά παίχτες   Γιάννης  και Σκαρώνης. Μπήκαν στο παιχνίδι στις αλλαγές Πορτάλιος (85' Γιάννης), Τσαβαλιάς (85' Σκαρώνης),

                                              ...............

Λυκόβρυση -Δόξα Βύρωνα  1-1

Οι  γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι  και στο 24 με εκτελεση του Πάγκα διαμόρφωσαν το 1-0.

Στο 38  η Δόξα εκτέλεσε φάουλ, δημιουργήθηκε πανικός και από λάθος  ο Κορρές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 1-1. Το αποτέλεσμα έμεινε έτσι μέχρι το τέλος  του αγώνα και έτσι οι δυο ομάδες

                                              .........................

Αθηναϊκός -  Σούρμενα  2-2

Στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό ο Αθηναϊκός, 2-2 με τα Σούρμενα

κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει τα Σούρμενα σε 2-2, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Στο 42′ ο Φωστέρης (Σ) έκανε το 0-1, με τον Μασάντο (Σ) στο 44′ να κάνει το 0-2. Για τον Αθηναϊκό στο 48′ ο Σέχι μείωσε  σε 1-2, με ο Καπέλης στο 90+6′ με απευθείας φάουλ να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

 

                                                                              Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.