Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δυο ιδιοκτήτριες του Γηροκομείου- κολαστήριο Χανίων

 Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήραν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο υπεύθυνες, η ιδιοκτήτρια και συνιδιοκτήτρια (μητέρα και κόρη), της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων- Κολαστήριο,  στα Χανιά, οι οποίες προφυλακίστηκαν πριν από μία εβδομάδα για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η αστυνομική κλούβα μετέφερε τις δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, μπήκε στο καράβι της γραμμής Σούδα – Πειραιάς λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου, συνοδεία περιπολικού της ΕΛΑΣ.

Ο Δήμαρχος Χανίων  Παναγιώτης Σημανδηράκης στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκε στις εξελίξεις για το γηροκομείο  και είπε χαρακτηριστικά: “Θέλω να τονίσω με κάθε ένταση ότι οι κατηγορίες που έχει απαγγείλει ο Εισαγγελέας αφορούν τους δράστες και δεν έχουν καμία σχέση με τον τρόπο με τον οποίο η Χανιώτικη κοινωνία αντιμετωπίζει τα άτομα τρίτης ηλικίας. Πραγματικά μιλάμε για μια φρικιαστική κατάσταση και εντελώς απαράδεκτη για κάθε άνθρωπο και κάθε κοινωνία”.

Ανάλογες επικριτικές δηλώσεις έκαναν  και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

ΠΗΓΗ: https://www.neakriti.gr

Διαβάστε ακόμη

Κέντρο Φιλοξενίας Ηλικιωμένων των Χανίων. "Γηροκομείο-Κολαστήριο "https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2022/02/blog-post_72.html

                                                                 Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.