ΚΚΕ: Με κόκκινη μπογιά «στόλισαν» τα αμερικανοΝΑΤΟικά τεθωρακισμένα

 


Με κόκκινη μπογιά «στόλισαν» χτες το μεσημέρι μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ τα τεθωρακισμένα της αμερικανοΝΑΤΟικής πολεμικής μηχανής που μέσω του Εβρου προωθείται για τις πρόβες πολέμου στη μεθόριο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία.

Με τη συμβολική αυτή ενέργεια, που θυμίζει στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς φονιάδες πως είναι ανεπιθύμητοι, έστειλαν μήνυμα καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν, που στον Εβρο λαμβάνει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μετατρέποντας το λιμάνι σε ορμητήριο θανάτου.

Εδώ και βδομάδες, η Αλεξανδρούπολη, ως βασικός κόμβος διεκπεραίωσης των αμερικανοΝΑΤΟικών στρατευμάτων προς την Ανατολική Ευρώπη, βρίσκεται στο επίκεντρο της άσκησης - πρόβας πολέμου «Atlantic Resolve 2022», στο πλαίσιο της οποίας έχουν «δέσει» στο λιμάνι το βρετανικό οχηματαγωγό «Hartland Point» και το γιγάντιο αμερικανικό «Liberty Passion», ενώ αναμένεται σήμερα και το επίσης αμερικανικό «Liberty King». Με τα πλοία αυτά καταφθάνουν τεθωρακισμένα και άλλα οχήματα μάχης του αμερικανικού στρατού που στη συνέχεια προωθούνται μέσω του οδικού και του σιδηροδρομικού δικτύου προς τη Ρουμανία και τη Πολωνία, στην πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης με τη Ρωσία.

ΠΗΓΗ: rizospastis. gr

Ρωγμή στην ενημέρωση


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.