ΒΥΡΩΝΑΣ: Με επιτυχία έγινε το ποδοσφαιρικό τουρνουά δημοτικών σχολείων

 


Στις 5 Ιουνίου, από τις 18:00 ως και τις 21:30, 300 και πλέον παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Βύρωνα, συμμετείχαν στο 1ο Ποδοσφαιρικό τουρνουά 5χ5 στο αθλητικό κέντρο Εργάνη -Νταμάρια, που οργάνωσαν η Ένωση Γονέων Βύρωνα και οι Σύλλογοι Γονέων δημοτικών σχολείων Βύρωνα.

Σύνθημα του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά:

Όχι στη βία

Nαι στον αθλητισμό

Σε χώρους που ανήκουν στον λαό

Τα αθλητικά σωματεία του Βύρωνα («ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΒΥΡΩΝ», «ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΥΡΩΝΑ», ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ»), συνέδραμαν ουσιαστικά στο Τουρνουά παρέχοντας για την εκδήλωσή  coaches, διαιτητές, γιατρούς και εξοπλισμό.

Σε όλους τους μικρούς αθλητές απονεμήθηκαν  διπλώματα συμμετοχής, κύπελλα για τους 3 πρώτους κάθε ηλικιακής κατηγορίας, ενώ στο τέλος του τουρνουά προσφέρθηκαν κεράσματα για όλα τα παιδιά.

Για όλα τα παραπάνω, καθώς και για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και για την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσής, η Ένωση Γονέων αναφέρει, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ και τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης που συνέβαλαν στην επιτυχία του ποδοσφαιρικού τουρνουά των δημοτικών σχολείων Βύρωνα.

 

                                                                                  Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.