Οι Ανυπότακτοι Συνταξιούχοι ΟΤΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα στον ΠΣΣ-ΟΤΕ

Οι συλλογικότητα Ανυπότακτοι Συνταξιούχοι ΟΤΕ μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ, σχολιάζουν το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΣΣ-ΟΤΕ.




Δώσαμε μια δύσκολη μάχη με αξιοπρέπεια υπερασπιζόμενοι τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα και κρατώντας ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες της Αριστεράς.

Οι εκλογές έγιναν μέσα σε κλίμα πόλωσης ανάμεσα στις δυνάμεις της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚΕ με την οποία συνεργάστηκαν και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η διεξαγωγή της ψηφοφορίας και με ηλεκτρονικό τρόπο κάτι που άφησε όχι μόνο παράθυρα αλλά ορθάνοιχτες πόρτες για νοθεία.

Το αποτέλεσμα που φέραμε μέσα στις συγκεκριμένες συνθήκες είναι καλό άσχετα αν δεν καταφέραμε να βγάλουμε και έδρα στο Δ.Σ. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό ήταν πολύ δύσκολο.

Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σχέση με το αντίστοιχο προ τριών ετών όπου πήραμε 207 ψηφοδέλτια με 3.000 περισσότερους ψηφίσαντες και ποσοστό 1,84 %.

Κατά τη γνώμη μας στην άνοδο αυτή έπαιξε ρόλο το ότι στο ψηφοδέλτιό μας συμμετείχαν όλες οι δυνάμεις της συνδικαλιστικής Αριστεράς που υπάρχουν στο χώρο των συνταξιούχων ΟΤΕ. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι δεν πήραμε τη δυσαρέσκεια που υπάρχει απέναντι στις άλλες παρατάξεις καθώς τα άκυρα και τα λευκά ήταν 341 και ήταν περισσότερα από την προηγούμενη φορά (252) ενώ είχαν ψηφίσει περισσότεροι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συμμετείχαν στη μάχη αυτή και συνέβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Κλείνουμε παραφράζοντας το στίχο του ποιητή «τις πιο μεγάλες μάχες δεν τις έχουμε δώσει ακόμα».

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για Δ.Σ. (Εκτελεστική Επιτροπή) του Συλλόγου συνταξιούχων ομίλου ΟΤΕ τα τελικά αποτελέσματα είναι:

ΠΕΚΣ (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) 4609 ψηφοδέλτια, ποσοστό 55,79 % και 6 έδρες

ΕΝΙΑΙΟ (ΔΑΚΕ) 3287 ψηφοδέλτια, ποσοστό 39,79 % και 5 έδρες

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ 365 ψηφοδέλτια, ποσοστό 4,42 %.

ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑ 341                                                                                           

                                                                                Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.