Συνταξιούχοι ΟΤΕ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στον Πρωθυπουργό, για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

 

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Τηλεπικοινωνιών- Ομίλου ΟΤΕ:  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ              στον Πρωθυπουργό, για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ


Προς:  τον κ . Κυριάκο  Μητσοτάκη,  Πρόεδρο της Κυβέρνησης

                                                                       

 Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ενόψει ψήφισης του Προϋπολογισμού 2023 επανερχόμαστε για μια ακόμη φορά στο ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της προσωπικής διαφοράς των Συντάξεων, και απευθύνουμε ύστατη έκκληση προς εσάς και ζητούμε:

Την ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς «χρέος» των Συντάξεών μας, ώστε να πάρουν ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι Συνταξιούχοι την αύξηση που θα δοθεί για το 2023, σε όλους τους υπόλοιπους Συνταξιούχους, που δεν έχουν προσωπική διαφορά.

Κύριε Πρωθυπουργέ.

Η μεγάλη πλειοψηφία των Συνταξιούχων μελών μας, ένεκα αυτού του πονηρού και   παγκόσμιας πρωτοτυπίας εφευρήματος περί επανυπολογισμού των Συντάξεων, χιλιάδες παλαιοί Συνταξιούχοι βρέθηκαν ξαφνικά με «χρέος» 300 και 400 € /μήνα , το οποίο θα εξοφλούν ισοβίως, και δεν θα λάβουν πραγματική αύξηση Συντάξεων , ποτέ εν ζωή!

Σήμερα με την ακρίβεια και τον πληθωρισμό να καλπάζει η αγοραστική δύναμη των Συντάξεών μας, καθημερινά μειώνεται δραματικά και η επιβίωσή μας είναι στο έσχατο σημείο αντοχής και ανοχής !

Γι’ αυτό παρακαλούμε θερμά, όπως ακυρωθεί η ρήτρα της «προσωπικής» διαφοράς στις Συντάξεις μας, έστω και προσωρινά για το 2023 ώστε να χορηγηθεί η αύξηση Συντάξεων, σε ΟΛΟΥΣ λόγω και των εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οι Συνταξιούχοι!

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Συνταξιούχοι έχουν επί 15 χρόνια μειωμένες και παγωμένες Συντάξεις  και προσδοκούσαν ότι τώρα που η χώρα επέστρεψε στην κανονικότητα  θα διορθώνονταν οι τραγικές αδικίες των μνημονίων και ειδικότερα του Ν. Κατρούγκαλου, όπως προεκλογικά είχατε υποσχεθεί.

Τώρα είναι η ώρα ευθύνης και απονομής στοιχειώδους δικαιοσύνης, προς τους σκληρά δοκιμαζόμενους Συνταξιούχους, για την μερική έστω ενίσχυση του εισοδήματός τους, με τη χορήγηση της προβλεπόμενης αύξησης του 2023, σε ΟΛΟΥΣ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

ΧΟΡΗΓΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ σε ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,  κάνετε πράξη την υπόσχεσή σας!

Κοινοποίηση:   1.    κ . Χρ. Σταΐκούρα,  Υπουργό Οικονομικών  

                             2. κ . Κ.Χατζηδάκη,  Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων


                                                                              Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.