Λαοθάλασσα οργής στους δρόμους της Αθήνας. Οι δυνάμεις καταστολής ξανακτύπησαν βίαια διαδηλωτές (ΦΩΤΟ & Βίντεο)

Χιλιάδες διαδηλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδιών, πρωτοβάθμιων σωματείων, συνδικαλιστικών  παρατάξεων, φοιτητές και μαθητές, συλλογικοτήτων και κομμάτων της αριστεράς και έδωσαν το «παρών» στην ΑΠΕΡΓΙΑ χθες στέλνοντας ηχηρό μήνυμα.

Πλημμύρισαν με κόσμο οι δρόμοι Σταδίου, Πανεπιστήμιου, Προπύλαια, Κοραή, Κλαυθμώνος, Όθωνος, Αμαλίας, πλ. συντάγματος.  

Η λαϊκή οργή δεν σταματά,  δύο εβδομάδες μετά το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη, με τους πολίτες να αποδίδουν διαχρονικές ευθύνες στις κυβέρνησης, στις διοικήσεις του ΟΣΕ και στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων. Ζητούν  απόδοση των ευθυνών και κρατικά ασφαλή ποιοτικά μέσα μεταφοράς.

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί κάτω η κυβέρνηση που δολοφονεί», «Οι ράγες της ανάπτυξης βάφτηκαν με αίμα, ποτέ δε θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα», «Μετράμε νεκρούς στις ράγες των Τεμπών αίμα για τα κέρδη των αφεντικών»,   «Παιδεία, υγεία, συγκοινωνίες, ρεύμα και νερό δεν είναι εμπορεύματα ανήκουν στο λαό», «Ένας είναι ο σταθμάρχης, το όνομα του Μητσοτάκης» ήταν μερικά από τα συνθήματα φώναξαν χιλιάδες διαδηλωτές στην απεργιακή κινητοποίηση της Αθήνας.

 

Την μεγάλη συγκέντρωση κτύπησαν βίαια οι δυνάμεις των ΜΑΤ και για αυτό την ευθύνη έχουν η κυβέρνηση της Ν.Δ και ο υπουργός ΠΡΟ. ΠΟ  κ. Θεοδωρικάκος

 


                                                                                               Ρωγμή στην ενημέρωση 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.