Βύρωνας: Δύο προφυλακιστέοι για το κύκλωμα ναρκωτικών - Σε κρίσιμη κατάσταση η 16χρονη

 Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δυο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα Δευτέρα 20/11  για την υπόθεση με το κοκτέιλ ναρκωτικών που έδωσαν στην 16χρονη Μαρία στον Βύρωνα.


 

Παράλληλα, ελεύθεροι και χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι.

Και οι πέντε φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν έδωσαν ναρκωτικά στην ανήλικη κοπέλα, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

Οι αρχές ασφαλείας εκτιμούν ότι υπάρχουν και άλλοι που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή. Ενώ παράλληλα ερευνούν στην «πιάτσα» των ναρκωτικών και μια μυστηριώδη ναρκωτική ακριβή ουσία  ονομαζόμενη «λέμον».  

Η ανήλικη 16χρονη κοπέλα  συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς έπεσε σε κώμα από το «κοκτέιλ» που της έδωσαν και βρίσκεται στη ΜΕΘ του Ερυθρού Σταυρού.

Το κορίτσι είχε μετατραπεί σε πειραματόζωο της σπείρας ναρκωτικών.

 Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο  Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκαν και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων και το «σίσα» ή αλλιώς την «κόκα των φτωχών» που φτιάχνεται από χλωρίνη και υγρά μπαταρίας.              

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος που μίλησε στο MEGA στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου ανέφερε ότι «το κορίτσι χαροπαλεύει και οι γιατροί κάνουν τεράστιες προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή». Πρόκειται όπως είπε για μια τραγική ιστορία».

Η οικογένειά της και δικοί άνθρωποι έκαναν σημαντικές προσπάθειες απεξάρτησης της νεαρής από τα ναρκωτικά, να την απεγκλωβίσουν από τους εμπόρους ναρκωτικών, δεν τα κατάφεραν όμως».

........

"ΣΙΣΑ"       Η «κόκα των φτωχών»


Το «σίσα» 

πωλείται στην τιμή των 2-3 ευρώ για κάθε δόση, με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι χρήστες να στρέφονται σε αυτό, λόγο  οικονομικής αδυναμίας.

Είναι φτηνό  και πολύ επικίνδυνο.


Σύμφωνα με έρευνες  από κέντρα θεραπείας εξαρτημένων ατόμων  το "σίσα" έχει διεγερτική δράση, προκαλεί απώλεια βάρους, αϋπνία, επιθετικότητα, νευρικότητα, δεν μπορείς να κοιμηθείς, κόβει την όρεξη, φέρνει λογοδιάρροια και διάθεση για σεξουαλική δραστηριότητα. 

 Αυτές είναι μερικές μόνο από τις περιγραφές χρηστών για την ουσία και τις παρενέργειες που προκαλεί.


Διαβάστε ακόμη

ΒΥΡΩΝΑΣ: Την "κόκα των φτωχών" - "Σίσα" κατανάλωσε η 16χρονη σε σπίτι στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο

https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/11/16.html

 

                                                                              Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.