Επιστολή της δημοτικής συμβούλου κας Ιουλίας Κιούπη σχετικά με το άρθρο μας "ΒΥΡΩΝΑΣ: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή..."

Στο άρθρο μας από 2/1/2024 "ΒΥΡΩΝΑΣ: Ανέλαβε καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή με δήμαρχο τον Αλέξη Σωτηρόπουλο και για πέντε χρόνια θα βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου Βύρωνα" κάναμε αναφορά για την αποχώρηση από τη συνεδρίαση της δημοτικής συμβούλου κας Κιούπη. Για την αναφορά αυτή μας απέστειλε επιστολή και σχολίασε τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις μας, την οποία δημοσιεύουμε στα πλαίσια της δεοντολογίας.


Σχόλιά της στο facebook και στην ιστοσελίδα μας:
Ρωγμή στην Ενημέρωση παρακαλώ πολυ για την αποκατάσταση της αλήθειας στο Δημοσιευμα σας.!! Αν ενημερωθείτε έγκαιρα και σωστά πριν να βγάλετε τα αυθαίρετα συμπέρασματα σας υπηρχε μειλ στο Τμήμα Διοικησης και ενημέρωση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημαρχο που ειχε προηγηθεί πολυ πριν τη διαδικασία και αφορούσε την επαγγελματική μου ιδιότητα του Χειρουργου Οδοντίατρου και την ταυτόχρονη διεξαγωγη επειγόντων περιστατικων στο Ιατρείο μου. Ειχε ενημερωθεί το σώμα για το περιορισμένο του χρόνου κατα τη χθεσινη διαδικασία η οποια βγήκε εκτός της προγράμματισμενης ωρας διεξαγωγης της κατα σαράντα λεπτά.
Παρακαλω για τις διορθώσεις σας

Ρωγμή στην Ενημέρωση σας έχει σταλεί και το μέιλ στο προσωπικό σαςinbox οπου θα καταλάβετε οτι προϋπήρχε ενημέρωση για την συγκεκριμένη ωρα αποχώρησης λογω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Ιατρείου. Παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας
Στο e-mail μας αντίστοιχα λάβαμε το παρακάτω e-mail που μας κοινοποιήθηκε και αφορά προϋπάρχουσα επιστολή της κας Κιούπη προς το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου:
Από: Joulia Kioupi <jouliakioupi@gmail.com>
Date: Τρί 2 Ιαν 2024, 5:21 μ.μ.
Subject: Re: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
To: Τμήμα Διοίκησης <tmima.dioikisis@dimosbyrona.gr>

Καλησπέρα σας
Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλους!!
Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους!!
Θα ήθελα να ενημερώσω το Προεδρείο που θα προκύψει στη σημερινή συνεδρίαση σχετικά με τη μεγάλη δυσκολία προσέλευσης μου λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής επειγόντων και χειρουργικών περιστατικών στο Ιατρείο μου και το δεδομένο της απογευματινής ώρας διεξαγωγής της ειδικής αυτής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου εργάσιμη ημέρα για τα ιατρεία
Ωστόσο κατά υπέρβαση της δεοντολογίας έναντι των ασθενών μου θα προσέλθω και παρακαλώ για την κατανόηση σας για την περιορισμένη χρονική δυνατότητα παραμονής μου

Με εκτίμηση
Ιουλία Κιούπη

Το σχόλιό μας:

Καμία πρόθεση παραπληροφόρησης δεν υπήρχε από την πλευρά μας. Η κα Κιούπη κατά την αποχώρησή της δεν πήρε το λόγο να ανακοινώσει οτιδήποτε στο σώμα. Επιπλέον το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου δεν ανακοίνωσε την αποχώρησή της. Η δική μας αίσθηση, από το πως κινήθηκε στο χώρο, ήταν πως αντανακλούσε ενόχληση είτε γιατί δεν προτάθηκε για κάποια θέση, είτε για τη διαδικασία. Δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε τα όσα μας ανακοίνωσε εκ των υστέρων. Κατανοητή η ενόχλησή της, άδικα -κατά την κρίση μας- τα σχόλια της περί "μη σωστής ενημέρωσης μας" εκτός και αν θεωρεί ορθή ενημέρωση, το να γνωρίζουμε τις προσωπικές αλληλογραφίες των δημοτικών συμβούλων.

Μετά τις επισημάνσεις της κας Κιούπη προχωρήσαμε σε διαγραφή της κρίσης μας από το κύριο άρθρο και αναδημοσιεύουμε τις επισημάνσεις της.

Ρωγμή στην Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.