ΚΚΕ: Πλατύ πολιτικό άνοιγμα με συσκέψεις, της οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών με το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές

Το κάλεσμα που απευθύνει  το ΚΚΕ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ .

        Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση! 

Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών!


·    Το Σαββατο 30/03 στις 18:00 η ΚΟ Κέντρου Ηλιούπολης, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ.

·    Την Κυριακή 31/03 στις 11:00 η ΚΟ Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στο café Ηλιόλουστο (Πλ. Βεάκη). Θα μιλήσει η Μαρία Τούμπουρου, μέλος του ΤΓ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ.

·    Την Κυριακή 31/03 στις 11:30 η ΚΟ Κέντρου Βύρωνα, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικών στον Βύρωνα. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

·    Την Κυριακή 31/03 στις 19:30 η ΚΟ Γουδίου, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στην ταβέρνα «Tο κουτούκι του Αμοργιανού». Θα μιλήσει ο Άρης Πλωμαρίτης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΑ.

·    Τη Δευτέρα 01/04 στις 19:30 η ΚΟ Δάφνης, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στο Α ΚΑΠΗ Δάφνης (Χρηστου Μιχαλοπουλου 65). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, μέλος της ΕΟΕ της ΚΟΑ, γραμματέας της ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ.

·    Τη Δευτέρα 01/04 στις 20:30 η ΚΟ Ζωγράφου, διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση στη ταβέρνα «Τα 6 Αδέλφια». Θα μιλήσει ο Κώστας Θυμιανός, μέλος του ΤΓ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ.  

 

Αθήνα  28/03/2024

ΚΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ


Ρωγμη στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.