Επισπεύδεται ο ανασχηματισμός. Σήμερα στις 11:30 ανακοινώνεται η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Στις 11:30 θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση της κυβέρνησης από τον υφυπουργό παρα τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Το προγραμματισμένο για σήμερα υπουργικό συμβούλιο  αναβάλλεται.

 Σύμφωνα με διαρροές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναμένεται να τοποθετηθούν στο νέο κυβερνητικό σχήμα μεταξύ άλλων, οι Θεοδωρικάκος, Τσιάρας, Παναγιωτόπουλος, Καραγκούνης,  Γκιουλέκας,  Πλεύρης, Στυλιανίδης, Μαρκόπουλος. 

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, απομακρύνονται ή αλλάζουν υπουργείο, οι Κεραμέως, Λιβάνιος, Σπανάκης, Καιρίδης, Σκρέκας, Αυγενάκης,  Φλωρίδης. 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προχωρά στον ανασχηματισμό θέλοντας να δείξει ότι πήρε το μήνυμα από το ισχυρό χαστούκι του αποτελέσματος των ευρωεκλογών  και φαίνεται πως θα κάνει στροφή προς τα δεξιά αξιοποιώντας  στελέχη που προέρχονται από την γαλάζια βάση, ενισχύοντας το νεοδημοκρατικό προφίλ της κυβέρνησης του, σε μια προσπάθεια μήπως και καταφέρει να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους του 2023 πίσω στην Ν.Δ.

 Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός αναχωρεί το Σάββατο για την Ελβετία, για να συμμετέχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ουκρανία, πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες για την άτυπη Σύνοδο Κορυφής των 27 ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

                                                                                   Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.