Συνεχίζεται και σήμερα τελευταία ημέρα το φεστιβάλ Αναιρέσεις στα Θέατρα των βράχων στο Βύρωνα

Συνεχίζεται και σήμερα δυναμικά  για τρίτη και τελευταία ημέρα, το Φεστιβάλ Αναιρέσεις στο όμορφο χώρο των Θεάτρων Βράχων στο Βύρωνα. 

 

Χθες για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα χιλιάδες κόσμος από κάθε γωνιά της Αθήνας επισκέφτηκε το φεστιβάλ, παρακολούθησε συζητήσεις, διασκέδασε με ηλεκτρονική και λαϊκή μουσική, μέχρι αργά το βράδυ, σε ένα χώρο δροσερό, καθαρό, υπέροχο.


Μεγάλη η συμμετοχή στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της 2ης ημέρας «Με την απελευθερωτική παιδεία των κοινωνικών αναγκών ενάντια στην εκπαίδευση αγοράς, ΕΕ - κεφαλαίου», με τους

⚫Περικλής Παυλίδης, καθηγητής στο ΠΤΔΕ στο ΑΠΘ
⚫Γιώτα Ιωαννίδου, εκπαιδευτικό και μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ
⚫Ορφέας Παρδάλης, μέλος της Attack στα ΑΕΙ και μέλος της νΚΑ
🔻Συζητάμε στον απόηχο των διεθνών κινητοποιήσεων και του πρόσφατου φοιτητικού κινήματος στη χώρα μας, προσπαθώντας να ψηλαφίσουμε μια απάντηση για την παιδεία που χρειαζόμαστε στο σήμερα και το πλαίσιο πάλης για την κοινωνική αλλαγή και την αναγκαία αριστερά που με ένα τέτοιο πρόγραμμα και περιεχόμενο θα βάλει φρένο στην επίθεση που εξαπολύει κυβέρνηση – κεφάλαιο – Ε.Ε. στην παιδεία, ανέφεραν οι διοργανωτές.

   

                Στη συνέχεια διασκέδασε με λαϊκή  μουσική  


και το αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, με αφορμή τα 5 χρόνια  από το θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τους ΡΕΒΑΝΣ. 
  

Η βραδιά έκλεισε  με τον Βαγγέλη Κορακάκη στη Σκηνή 1, ενώ στη Σκηνή 2  με τα εκρηκτικά dj set του Johnny Caroutso και της Cleopatra Fyntanidou.

Σήμερα τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ μπορείτε να παρακολουθείσεται συζητήσεις και να απολαύσετε  εκτός των άλλων, την Νεφέλη Φασουλη στη σκηνή 1 τον Μήτσο Πουλικάκο & "Γεία σου Τάκη"  στην  σκηνή  2.

Στο χώρο λειτουργούν Βιβλιοπωλείο, μπαρ, θεματικά περίπτερα, έκθεση ζωγραφικής "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ" του Μιχάλη Μιλτσακάκη. 


                                                                              Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.