Τραγική είδηση. Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Αθηναίων

  Τραγωδία σήμερα  το πρωί της Κυριακής, στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων της Φυλής, με οδηγό απορριμματοφόρου του Δήμου Αθηναίων.

 

Φωτο: αρχείου 

Σύμφωνα με πληροφορίες  60χρονος οδηγός απορριμματοφόρου, μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων,  γύρω στις 07:00 το πρωί, έφτασε στη χωματερή στα Α. Λιόσια ( Φυλή)  για την εναπόθεση των απορριμμάτων. 

Ο οδηγός αφού άδειασε τα απορρίμματα,  πήρε τον κατηφορικό και  επικίνδυνο δρόμο  της επιστροφής για να επιστρέψει.  

Ο άτυχος οδηγός, πριν φτάσει στην έξοδο της χωματερής, βρέθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έξω  από το όχημα και κάτω από τις ρόδες του απορριμματοφόρου που ο ίδιος  οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία διενεργεί έρευνα, για να διαπιστωθούν τα αίτια του τραγικού θανάτου, την ώρα του μεροκάματου.

 Σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοι του στην υπηρεσία καθαριότητας του  Δήμου Αθηναίων, από την τραγική είδηση, καθώς και στον κλάδο των εργαζομένων στους ΟΤΑ, που μετράνε έναν ακόμα συνάδελφό τους νεκρό την ώρα του μεροκάματου. 

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ``Η ΠΡΟΟΔΟΣ`` αναφέρει

Δυστυχώς Συνάδελφοι σήμερα το πρωί σε ένα τραγικό δυστύχημα στο ΧΥΤΑ Α Λιοσίων χάσαμε έναν οδηγό συνάδελφο και μέλος του Σωματείου μας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρασύρθηκε από το όχημα του.

Το Δ.Σ του Σωματείου μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους οικείους του".       

                                                                             Ρωγμή στην ενημέρωση  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.