ΒΥΡΩΝΑΣ: Επιτέλους! Ξεκίνησαν να φτιάχνουν ένα διαλυμένο πεζοδρόμιο, στην οδό Φρύνης

Δεν γνωρίζουμε εάν ξεκινούν εργασίες ανάπλασης και ανακατασκευής των διαλυμένων πεζοδρομίων σε διάφορα κεντρικά σημεία  και γειτονιές της πόλης από το δήμο. Κάτι που είναι αναγκαίο να γίνει για την βελτιωθεί η απαράδεκτη κατάσταση  σε πολλά από τα πεζοδρόμια.

Αναφερόμαστε στις εργασίες που γίνονται στην οδό Φρύνης 52, στα σύνορα με το Δήμο Αθηναίων. 

 
Χρειάζονται ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας και προστασίας για μικρούς και μεγάλους  και αυτά δεν υπάρχουν   


Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα ξεκίνησε την ανακατασκευή, ενός μέρους του πεζοδρομίου, που για χρόνια ήταν σε άθλια κατάσταση και η αδιαφορία των αρμοδίων είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Μπορεί να ήταν και να είναι μια αυτονόητη υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής αρχής,  η συντήρηση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πράξη.

 Όλοι οι πολίτες  περπατάμε σε πεζοδρόμια, χαλασμένα, με λακκούβες, σπασμένες πλάκες, που αποτελούν κίνδυνο τραυματισμού για τους πεζούς, πολύ περισσότερο για τα άτομα ΑμεΑ.

          Οδός Μάκρης και Ανδρομέδας                          Οδός Κολοκοτρώνη και Αδ. Κοραή 

Είναι αναγκαία  μία διαρκή προσπάθεια για ανάπλαση και ανακατασκευή  των πεζοδρομίων για την βελτιστοποίηση, την ασφαλή πρόσβαση και την λειτουργία της  πόλης. Όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές της πόλης. 

Πρόκειται για  εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων, όπως στην οδό Ελλησπόντου και άλλα σημεία της πόλης, που θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει χθες. Χωρίς άλλη καθυστέρηση και χωρίς καμμιά δικαιολογία από την δημοτική αρχή.

      ων διαλυμένων πεζοδρομίων σε διάφορα σημεία (κεντρικά και γειτονιές της πόλης). Κάτι που είναι αναγκαίο για την βελτιωθεί η απαράδεκτη κατάσταση  σε πολλά από τα πεζοδρόμια.

Αναφερόμαστε σε αυτό που είδαμε να εξελίσσεται στην οδό Φρύνης στα σύνορα με το Δήμο Αθηναίων.

Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα ξεκίνησε την ανακατασκευή, ενός μέρους του πεζοδρομίου, που για χρόνια ήταν σε άθλια κατάσταση και η αδιαφορία των αρμοδίων είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί να ήταν και να είναι μια αυτονόητη υποχρέωση της εκάστοτε δημοτικής αρχής,  η συντήρηση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πράξη, και όλοι/όλες οι πολίτες  περπατάμε σε πεζοδρόμια, χαλασμένα, με λακκούβες, σπασμένες πλάκες, που αποτελούν κίνδυνο τραυματισμού για τους πεζούς, πολύ περισσότερο για τα ΑμΕΑ

Είναι αναγκαία  μία διαρκή προσπάθεια για ανάπλαση και ανακατασκευή  των πεζοδρομίων για την βελτιστοποίηση, την ασφαλή πρόσβαση και την λειτουργία της  πόλης. Όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές της πόλης. Χωρίς άλλη καθυστέρηση και χωρίς καμμιά δικαιολογία από την δημοτική αρχή..

 Πρόκειται για  εργασίες ανακατασκευής των πεζοδρομίων, όπως στην οδό Ελλησπόντου και άλλα σημεία της πόλης, που θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει χθες.  


      Εικόνες από πεζοδρόμια της πόλης

  

    

                                                    Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.