"Έφυγε" από τη ζωή ο Γιώργος Αγγελετάκης

 

Την Τετάρτη 9 Οκτώβρη του 2024, έφυγε ο κοινωνικός αγωνιστής Γιώργος Αγγελετάκης, παλεύοντας μέχρι την τελευταία του πνοή με τα πρόβλημα υγείας που είχε.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Μύκονο το 1966. Σε μικρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα για σπουδές και εργασία. 

Από την πρώτη πορεία που συμμετείχε, στο Πολυτεχνείο του '80, σε ηλικία μόλις 14 ετών, την ένταξη του στην ΚΝΕ, την αποχώρηση του με την "ΚΝΕ Γράψα"  και στη συνέχεια μέσα από άλλους χώρους και συλλογικότητες μέχρι το τέλος της ζωής του, έδωσε το παρών ακούραστα και με συνέπεια σε κάθε αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση.

Δουλεύοντας στα εργοστάσια και στις οικοδομές από νεαρή ηλικία, μέσα απο τους ταξικούς και νεολαιίστικούς αγώνες,  μέχρι την υπεράσπιση των φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών/στριών. Πάντα στην πρώτη γραμμή στον δρόμο, στις συνελεύσεις, στις αφισοκολλήσεις, στις εκδηλώσεις.

Ο Γιώργος ήταν ένας ασυμβίβαστος αγωνιστής, ένας μαχητικός επαναστάτης, ένας αληθινός άνθρωπος, ο οποίος πορεύτηκε με αξιοπρέπεια σε όλη του την ζωή με τα ιδανικά της αλληλεγγύης, της ταξικής πάλης, της ισότητας, της ελευθερίας,  για την κοινωνική απελευθέρωση και τον κομουνισμό. 

Θα ζει για πάντα μες στις καρδιές και τις σκέψεις της οικογένειας, των φίλων και συναγωνιστών του.

Γιώργο Αγγελετάκη, Καλό σου ταξίδι.  

Θέρμα συλλυπητήρια στην οικογένεια

                                                                         

                                                                          Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.