"Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα" ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Αυτοοργάνωση, Αυτοδιαχείριση

Συνεχίζουν τις δράσεις, επτά περίπου χρόνια, με ευαισθησία,  παρέχοντας απλόχερα  αλληλεγγύη και πρακτική στήριξη σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, χωρίς προαπαιτούμενα, ένα πιάτο φαγητό.

Σε δύσκολους καιρούς, που κυρίως οι ασκούμενες πολιτικές, αλλά και διάφορες επιλογές  και αστοχίες που επιφυλάσσει η ζωή, συνάνθρωποι της διπλανής πόρτας  πετιούνται  στο περιθώριο, ευτυχώς που υπάρχουν Άνθρωποι! 

Γυναίκες στην πλειοψηφία τους στηριζόμενες και από άνδρες που έχουν ανάλογες ευαισθησίες, τις συναντήσαμε στην πλατεία του Αγ. Λαζάρου άλλη μια φορά. Συνεπείς στο ραντεβού με τους ανθρώπους που έρχονται για ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

             Στην σελίδα "Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα" https://www.facebook.com/profile.php?id=100068943654450 αναφέρουν:

"Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα"  δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση όπου οι περισσότερο ευνομούμενοι βοηθούν τους αναξιοπαθούντες.

 Εμείς είμαστε ανοικτοί για ΟΛΟΥΣ, χωρίς καμία διάκριση και χωρίς κανένα δικαιολογητικό για ένα πιάτο φαγητό, για μία σακούλα τρόφιμα.

Όλοι είμαστε ίσοι γύρω από μία κατσαρόλα που μαγειρεύουμε και τρώμε όλοι μαζί.

Είναι μία αυτοδιαχειριζόμενη δράση, όπου όσοι/όσες συμμετέχουμε ευνοούνται.

Δεν είναι ΜΚΟ, δεν στηρίζεται πολιτικά, δεν παίρνει χρήματα, δεν χρησιμοποιείται για να γίνουν κάποιοι γνωστοί και να πάρουν  μπράβο, δουλεύουμε όλοι μαζί με πολύ αγάπη.

Ακόμα και μία κοινοποίηση είναι συμμετοχή!!!

Η στάση τους είναι αξιέπαινη!

 

                                                                               Ρωγμή στην ενημέρωση   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.