ΒΥΡΩΝΑΣ: Έσπασαν τα γραφεία της ΔΥΠΑ/ΟΑΕΔ και τα γραφεία της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

 Το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι έσπασαν τα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), πρώην ΟΑΕΔ, στην οδό Χρ. Σμύρνης στο Βύρωνα.

Οι άγνωστοι έσπασαν τις τζαμαρίες και από τις δυο εισόδους των γραφείων, Χρ. Σμύρνης και από Π. Τσαλδάρη. 

Το πρωί της Τέταρτης οι εργαζόμενοι που προσήλθαν στην υπηρεσία έμειναν έκπληκτοι μπροστά στην εικόνα των σπασμένων τζαμιών.

Σε πολύ μικρή απόσταση,  επι της οδού Χρ. Σμύρνης έσπασαν και τα γραφεία της δημοτικής  παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ με επικεφαλής τον κ. Σωτηρόπουλο Αλέξη, προκαλώντας φθορές στη τζαμαρία των γραφείων. 


Τα γραφεία της ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ   είχαν ανοίξει  τις προηγούμενες ημέρες ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Στη διάρκεια της ημέρας πληροφορηθήκαμε από συμπολίτες, οτι η καταδρομική επίθεση των αγνώστων ξεκίνησε από την συμβολή των οδών Αγ. Σοφία και Χρ. Σμύρνης. 


Προκαλέσαν ζημίες στα τζάμια που στεγάζονται τα εκλογικά γραφεία της δημοτικής παράταξης "Έξυπνος Βύρωνας" με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Δεμπόνο Βασίλη, δεν τα κατάφεραν λόγο της ανθεκτικότητας των τζαμιών.          

Συνέχισαν της επιδρομή τους,  στην ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK λίγο ποιο κάτω, προκαλώντας ζημιές στα αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων ΑΤΜ, 

στην ΒΙΟΚΥΤΤΑΡΙΚΗ  Χρ. Σμύρνης και Ερυθραίας, 


στα γραφεία της δημοτικής παράταξης ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

και κατέληξαν στα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ προκαλώντας μεγάλες ζημιές.  


Να σημειώσουμε ότι άγνωστοι πριν περίπου ένα μήνα είχαν ξηλώσει της συρόμενες πόρτες στο Κοινωνικό Κέντρο ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

                                                            Ρωγμή στην ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.