ΣΜΗΝΟΣ FEST 2024: ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ 7 & 8 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα (ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ)

 Eνα φεστιβάλ χωρίς αντίτιμο εισόδου και χωρίς σπόνσορες, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Πλύφα στις και 8 Σεπτεμβρίου.


Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά το Σμήνος Fest. 

Και ενώ ο καπιταλισμός προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική, ότι το μέλλον είναι ζοφερό και ας το αποδεχτούμε, τα βιβλία είναι η αχτίδα του φωτός που μας οδηγεί μες στο πυκνό σκοτάδι και ο συνεργατισμός ο τρόπος μας να διατηρήσουμε την ανθρωπιά μας και να αλλάξουμε τον κόσμο.


Το ΣΜΗΝΟΣ FEST είναι πάνω απ᾽ όλα μια γιορτή για το βιβλίο και τον συνεργατισμό.

Έτσι, δώσαμε μεγάλη έμφαση στις συζητήσεις, στο βιβλιοπωλείο, στους πάγκους των συνεργατικών και στην οργάνωση που έγινε με τρόπο συλλογικό και συνεργατικό.

Συζητήσεις για το #metoo, τη ψυχική υγεία και την κρατική επιτήρηση, προβολές, συναυλίες, workshop, βιβλία και πολλές ακόμες δράσεις θα βρείτε στο Σμήνος Fest 2024.

Και επειδή είναι γιορτή: Μπόλικη μουσική, εικαστικά, φαγητό, ποτό και ένα Ξέφρενο Σμήνος παιδιών που παίζουν, μαθαίνουν, δημιουργούν!

Και τις δύο ημέρες

Από το Σμήνος Fest δεν θα μπορούσε να λείψει ένας χώρος για τα παιδιά. Με ευθύνη της Παιδαγωγικής Ομάδας "Σκασιαρχείο" θα λειτουργήσει το Ξέfreno Σμήνος, ένας χώρος όπου τα παιδιά θα παίξουν, θα δημιουργήσουν, θα μάθουν και θα γελάσουν. Οι δράσεις περιλαμβάνουν: υπαίθρια βιβλιοθήκη, εργαστήρια εικαστικών, κατασκευών, τυπογραφίας και ποίησης, αλλά και ραδιόφωνο των παιδιών. Και μόλις πέσει λίγο ο ήλιος, κινηματογραφικές προβολές μαθητικών ταινιών από την "Camera Zizanio". Τέλος, στο μπαρ, μικρά και μεγάλα παιδιά θα δροσιστούν με γρανίτες.

Βιβλιοπωλείο

Πάγκοι με προϊόντα από συνεργατικά εγχειρήματα

Εκθέσεις εικαστικών

Μπαρ και εστιατόριο


Δείτε το πλήρες πρόγραμμα
ΕΔΩ:

https://syneditions.wixsite.com/sminos-fest-2024/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1?utm_campaign=07209189-7fbf-415a-94d2-bcc73e90afa5&utm_source=so&utm_medium=mail

και ΕΔΩ: https://syneditions.wixsite.com/sminos-fest-2024/about-5


                                                                   Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.