ΦΕΣΤΙΒΑΛ: Συνεχίζεται και σήμερα χωρίς αντίτιμο εισόδου και χωρίς σπόνσορες, το ΣΜΗΝΟΣ FEST στο «Πλύφα» στην Αθήνα

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε χθες  το ΣΜΗΝΟΣ FEST που διοργανώνουν για άλλη μία χρονιά οι Εκδόσεις των Συναδέλφων με την συμμετοχή και άλλων συνεργατικών εγχειρημάτων.

 

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους ιστορικούς Κωστή Καρπόζηλο, τον Μενέλαο Χαραλαμπίδη και συντονιστή τον ιστορικό Στρατή Μπουρνάζο, για τον αντικομουνισμό και τον εσωτερικό εχθρό στον ελληνικό 20ο   αιώνα. 

Επισκέφτηκε τα βιβλιοπωλεία, τα περίπτερα των συνεργατικών και ακόμα περισσότερος παρακολούθησε την συναυλία.

  Το ΣΜΗΝΟΣ FEST είναι πάνω απ᾽ όλα μια γιορτή για το βιβλίο και τον συνεργατισμό και όλα στήθηκαν με τρόπο συλλογικό και συνεργατικό.

Ο συνεργατισμός είναι ο τρόπος μας να διατηρήσουμε την ανθρωπιά μας και να αλλάξουμε τον κόσμο τονίζουν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ .

Συζητήσεις  προβολές, συναυλίες, workshop, βιβλία και άλλες  δράσεις θα βρείτε και σήμερα Κυριακή στο Σμήνος Fest 2024  οσοι/ όσες το επισκεφτείτε.

Και επειδή είναι γιορτή: Μπόλικη μουσική, εικαστικά, φαγητό, ποτό και ένα Ξέφρενο Σμήνος παιδιών που παίζουν, μαθαίνουν, δημιουργούν!

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ:

https://syneditions.wixsite.com/sminos-fest-2024/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1?utm_campaign=07209189-7fbf-415a-94d2-bcc73e90afa5&utm_source=so&utm_medium=mail


                                                                 Ρωγμή στην ενημέρωση 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από jusant. Από το Blogger.